Volley 2012 με τον Άγγελο Κυριακίδη

O Άγγελος Κυριακίδης, ιδρυτικό μέλος της παράταξης Volley 2012, συμμετέχει για ακόμα μια φορά στις εκλογές της ΕΟΠΕ

"Σαν ιδρυτικό μέλος της αθλητικής παράταξης Volley 2012 δεν είναι δυνατόν να μην συμμετάσχω στις φετινές εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ  αγωνιζόμενος στο πλευρό του Γιώργου Μελισσουργού αλλά και των άλλων άξιων στελεχών μας  με τους οποίους με συνδέουν κοινοί  αγώνες, απόψεις και προσπάθειες για ένα  καλύτερο αύριο για το βόλεϊ.

Η μακρά ενασχόληση μου με τα κοινά της Ομοσπονδίας (2000-2010) μέσα από την επιτροπή ανάπτυξης αλλά και με τις εμπειρίες 28 χρόνων που έχω αποκομίσει σαν γενικός αρχηγός σε μια κατεξοχήν ανδρική αναπτυξιακή ομάδα, τον Πανερυθραϊκό Α.Σ, σε συνδυασμό με την συμμετοχή μου στη διοργάνωση των Ο.Α 2004 κ.λπ. μου δημιουργούν τη πεποίθηση ότι αν εκλεγώ θα μου δοθεί η δυνατότητα να δώσω, με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις μου για την αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση του αθλήματος μας και ειδικότερα τη σωτήρια του «μεγάλου άρρωστου» ... του ανδρικού βόλεϊ.

Η επιλογή είναι στα χέρια των σωματείων να κρίνουν και να διαλέξουν τους πιο άξιους αυτών των εκλογών. Ας μην ξεχνάμε όλοι μας ότι αυτή η δυνατότητα μας δίνεται κάθε 4 χρόνια και δεν έχει κανένα νόημα μετά να παραπονιόμαστε και να γκρινιάζουμε για ότι συμβαίνει όταν έχουμε με μεγάλη ευκολία απεμπολήσει το δικαίωμα της ψήφου μας και το έχουμε παραχωρήσει σε άλλους. Πρέπει όλοι να παραστούν στη Γ.Σ προσωπικά, να ακούσουν και να ψηφίσουν με γνώμονα το καλό του αθλήματος.    

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας σε χώρο Τεχνολογίας

Σπουδές: Πολυτεχνείο / Ναυπηγός-Αρχιτέκτονας (Ελλάδα-μεταπτυχιακό Αγγλία)

Ασχολία με το Βόλεϊ:

Αρχικά αθλητής (1977), στην συνέχεια και για σειρά ετών προπονητής στη Νέα Ερυθραία με πολλές επιτυχίες τόσο στα τμήματα υποδομής όσο και στην ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκου Α.Σ.
  • Για 28 συνεχή χρόνια παράγοντας στον Πανερυθραϊκό Α.Σ στη θέση του Γενικού Αρχηγού του τμήματος βόλεϊ (1988 έως σήμερα)
  • Έζησε και οργάνωσε από καίρια διοικητική θέση στο άθλημα του βόλεϊ τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και ασχολήθηκε από το 2000 έως το 2010 με τα κοινά του αθλήματος ως μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και την διετία 2008-2010 ως Γενικός Γραμματέας.

 Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) (2009-2015)

 Μέλος πάντα της επιτροπής ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ από το 2000 έως 2010

  • Τον Ιούνιο του 2015 εκλήθη να συμμετάσχει λόγω της εμπειρίας του στην διοργάνωση των  1ων Πανευρωπαϊκών αγώνων που διεξήχθησαν στο Baku, στο άθλημα του βόλεϊ
  • Χαρακτηρίζεται από το πάθος του και την αγάπη του για την ανάπτυξη του βόλεϊ. Είναι fan της τεχνολογίας και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις αλλά και τις εφαρμογές τους προς όφελος του βόλεϊ!