Ο Αιμίλιος Γολέμης στο πλευρό του Μελισσουργού

Μία πολύ σημαντική παρουσία τα τελευταία 35 χρόνια, από τον χώρο του βόλεϊ, Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΓΟΛΕΜΗΣ υποψήφιος με την Κίνηση VOLLEY 2012 του Γιώργου Μελισσουργού.

"Είναι αλήθεια ότι εάν ο φίλος Γιώργος Μελισσουργός δεν με καλούσε να συμπορευτούμε σε μια κοινή πορεία και σε έναν ευγενή αγώνα για να βοηθήσουμε να βρει το άθλημα του βόλεϊ το μέλλον που του αξίζει, δεν επρόκειτο να ασχοληθώ πλέον με τα κοινά του αθλήματός μας.

Θες όμως ο ενθουσιασμός, η ακεραιότητα, η ανιδιοτέλεια αλλά και η οργανωτική ικανότητα που διακρίνουν τον ίδιο τον Γιώργο Μελισσουργό, θες η ομάδα της κίνησης VOLLEY 2012 που εκτός από τις πανθομολογούμενες ικανότητες και την ποιότητά της, εξασφαλίζει το «συμπαγές» της συμπόρευσης ανθρώπων με την ίδια αντίληψη των προβλημάτων του χώρου και με κοινό όραμα για το μέλλον του και αποκλείει το «ετερόκλητο» των στελεχών που τόσο πολύ αδίκησε άλλες προηγούμενες προσπάθειες, θες αυτός ο έρωτας που δε λέει να σβήσει για το άθληματου βόλεϊ, όλα αυτά με οδηγούν συμπαραταχθώ με την κίνηση VOLLEY 2012 και να σας παρουσιάσω το Βιογραφικό μου Σημείωμα, ειδικά για όσους νεότερους το όνομά μου μπορεί να μη τους είναι γνωστό.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Αιμίλιος Γολέμης.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ).

Κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Διεθνών Προπονητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 1990 είμαι συνιδιοκτήτης της Αθλητικής Εκδοτικής εταιρίας και του Αθλητικού «πολυκαταστήματος» με την επωνυμία ΑΘΛΟΤΥΠΟ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Αγωνίστηκα στις ομάδες: ΝΗΡΕΑ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΗΛΥΣΙΑΚΟ , ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ από το 1975 μέχρι το 1993.

Ήμουν αθλητής του beach-volley από το 1988 μέχρι το 1991.

Είμαι μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής (ΣΥ.Π.ΠΑΤ.) και ακόμα «αγωνιστικά ενεργός» με συμμετοχή σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Βετεράνων που έχουν διοργανωθεί μέχρι και σήμερα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Από το 1984 μέχρι το 2003 προπόνησα τις ομάδες: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΦΙΛΟΘΕΗ και ΙΩΝΕΣ (στις γυναίκες), καθώς και σαν Α ή Β προπονητής τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΕΚ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ (στους άνδρες).

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Ήμουν μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.) στα πρώτα 6-7 χρόνια της επαναδραστηριοποίησής του τόσο στη θέση του Γραμματέα όσο και στη θέση του απλού μέλους και στη συνέχεια, πάντα στη «μαχητική αντικαθεστωτική» αντιπολίτευση.

ΑΛΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Μαζί με τους Νίκο Σοφιανό και Κωνσταντίνο Δημαρά ουσιαστικά εισαγάγαμε το άθλημα του beach-volley στην ελληνική πραγματικότητα, διοργανώνοντας και τα πρώτα επίσημα τουρνουά στην Ελλάδα.

Μαζί με τους Μιχάλη Τριανταφυλίδη, Μάκη Δημητριάδη και Σάκη Μουστακίδη διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο VOLLEYBALL CAMP στην Ελλάδα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ-ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Έχω μεταφράσει από ην Αγγλική γλώσσα και επιμεληθεί της έκδοσης των παρακάτω βιβλίων:

•   ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ BEACH-VOLLEY, των Παπαγεωργίου και Homberg

•   ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ, του Jim Iams

•   TO ΑΒΓΤΟΥΒΟΛΕΪΜΠΟΛ, ΤΩΝ S. Grostanovic, L. Grostanovic, Dr. Marinkovic

Τέλος, έχω μεταφράσει από την Ιταλική γλώσσα και επιμεληθεί της έκδοσης των βιβλίων:

•   Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ-ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ, του Carmello Bosco

•   ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, του Carmello Pittera, και

•   ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΒΟΛΕΪ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14, του Marco Paolini

Πιστεύω ,ου είναι ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά (εν προκειμένω της ΕΟΠΕ), το κάνει μόνο για να προσφέρει δουλειά, γνώση κι εμπειρία και όχι για να κερδίσει ο ίδιος καθ’ ...οιονδήποτε τρόπο και στα πλαίσια αυτά θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν όλοι οι συμμετέχοντες στις εκλογές ενστερνίζονται την θέση ότι:

“Όποιος στογγυλοκάθεται σε μια καρέκλα εξουσίας χωρίς να προετοιμάζει ο ίδιος τη διάδοχη κατάσταση, χάνει το δικαίωμα της επίκλησης της όποιας εκλογικής του επιτυχίας, μια και η μακροημέρευση στην εξουσία δημιουργεί "αυλές", "υποτακτικούς", "στεγανά" και τρομερές δυσκολίες σε όποιους έχουν την πρόθεση κάποια στιγμή να τους αντικαταστήσουν”!

Εγώ ξέρω ότι όλα τα στελέχη της κίνησης VOLLEY 2012, με πρώτο τον Γιώργο Μελισσουργό, θα το προσυπέγραφαν.

Οι άλλοι;"