O Π. Μαρούλης μαζί με τον Μελισσουργό

Άλλο ένα μέλος της Ενωσης ΕΣΠΕΔΑ στο πλευρό της Κίνησης VOLLEY 2012 του Γιώργου Μελισσουργού, o Παναγιώτης Μαρούλης.
Ολο και πληθαίνουν τα μέλη της ΕΣΠΕΔΑ που στηρίζουν τον Γιώργο Μελισσουργό, βλέποντας τις ξεκάθαρες θέσεις που πρεσβεύει η Κίνηση VOLLEY 2012 και την δυναμική που έχει αναπτυχθεί.
"Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς το άθλημα του βόλεϊ, δέχτηκα την πρόταση του επικεφαλής της κίνησης “Volley 2012” κυρίου Μελισσουργού να συστρατευτώ μαζί τους!

Ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση είναι ότι κατάλαβα ότι αυτή η παρέα που μαζεύτηκε σε αυτή την κίνηση έχει ΜΟΝΟ έναν στόχο, την αναβάθμιση του βόλεϊ στην Ελλάδα σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Το βόλεϊ στην Ελλάδα έχει μέλλον επειδή έχει κόσμο που ξέρει καλά αυτό το άθλημα πως παίζεται, έχει ανθρώπους που το αγαπούν και χαμογελούν όταν βλέπουν τα γήπεδα γεμάτα λόγω του ότι βλέπουν την προσπάθεια τους να αποδίδει καρπούς και το άθλημα να κερδίζει καινούριους φίλους χωρίς να χαμογελούν μόνο επειδή θα γεμίσει η τσέπη τους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγουν μπροστά τώρα, να βάλουν πλάτη για το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις δυνατότητες και το μεράκι τους για να γίνουν πολλά βήματα μπροστά στην πετοσφαιριση. Τόσο καιρό κυρίες και κύριοι δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ, άρα το να γίνει κάτι είναι το μόνο εύκολο!

Η κίνηση “Volley 2012” απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι κοιτούν μόνο μπροστά σε σχέση με αυτό το άθλημα. Οι γνώσεις είναι δεδομένες και αποδεδειγμένες με πτυχία και βιογραφικά. Το ήθος και το επίπεδο του κάθε ανθρώπου έχει φανεί στην πάροδο του χρόνου μέσα στο χώρο του βόλεϊ με τις πράξεις του. Δώστε μας την ευκαιρία να χαμογελάσουμε όλοι μας βλέποντας την πετοσφαιριση στην Ελλάδα να βγαίνει στην επιφάνεια του ελληνικού αθλητισμού και όχι να λειτουργεί σαν τον φτωχό συγγενή, χωρίς μέλλον, χωρίς όνειρα, χωρίς κανένα απολύτως πλάνο για τη συνέχεια.

Απευθυνόμενος σε όλους τους Διοικούντες των Συλλόγων και επί το πλείστον σε αυτούς που θέλουν το καλό αυτού του αθλήματος και οι οποίοι δεν το βλέπουν ΜΟΝΟ σαν πηγή εσόδων, θέλω να θυμίσω κάτι που ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει. Έχουμε τεράστια ευθύνη σε αυτές τις εκλογές όλοι μας! Έχουμε ευθύνη γιατί από το αποτέλεσμα της κάλπης θα φανεί αν θα μείνει το βόλεϊ στην χώρα μας στάσιμο και με φθίνουσα πορεία ή εάν θα αρχίσει να κάνει βήματα μπροστά με αποτελέσματα, με πλάνο, με σεβασμό προς ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν! Υπάρχει πλάνο ανάπτυξης σε όλους τους τομείς από την κίνηση “Volley 2012”, ανάπτυξη έμπρακτη στους συλλόγους, στους αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές και τις εθνικές ομάδες!

Η κίνηση “Volley 2012” έχει εντοπίσει τα περισσότερα αν όχι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα μας! Έχουμε δουλέψει για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων δημιουργώντας πλάνα ανάπτυξης σε όλους τους τομείς του αθλήματος και της διοίκησης του. Στόχος μας όμως είναι να καταφέρουμε να λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα έχει και ο κάθε ένας σύλλογος ξεχωριστά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Θέλουμε να έρθουμε κοντά σας, να δούμε τους χώρους σας, να καθίσουμε να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι το οποιοδήποτε πρόβλημα σας αλλά παράλληλα να κάνουμε και τα πάντα για το λύσουμε κιόλας. Όχι πλέον αλλά λόγια. ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ο Μαρούλης Παναγιώτης γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 28/07/1986.

Έχει αγωνιστεί ως αθλητής στις ομάδες: Άρης Νίκαιας, Α.Ε. Νίκαιας, Ολυμπιακός Πειραιώς, Άρτεμις Κορυδαλλού, και Ε.Α. Λάρισας.

Με τις Ομάδες που αγωνιζόταν έχει κατακτήσει 9 Πανελλήνια μετάλλια.

Διατέλεσε Πρόεδρος των φοιτητών φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την περίοδο 2007-2008.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα την πετοσφαιριση.

Επίσης έχει διατελέσει προπονητής στα αναπτυξιακά της Άρτεμης Κορυδαλλού, στη γυναικεία ομάδα της Ειρήνης Κορυδαλλού και στην αντρική ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου. Αυτή την περίοδο είναι προπονητής στην Ομάδα γυναικών του Αστέρα Νίκαιας.

Διατηρεί τρεις επιχειρήσεις εστίασης, μια εταιρία αρωματικών χώρου και ένα γυμναστήριο.

Ως στόχο του σε σχέση με το βόλεϊ έχει να γεμίσουν τα γήπεδα στους αγώνες βόλεϊ από αγώνες ακαδημιών έως αγώνες παλαιμάχων και να μπει αυτό το καταπληκτικό άθλημα μέσα στα σπίτια των ελλήνων!"