Μαυρομάτης: "Ζητώ από τα σωματεία να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους "

Απάντηση στο Γιώργο Καραμπέτσο για όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του έδωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης:

"Με αφορμή χθεσινή συνέντευξη του συνυποψηφίου μου Γιώργου Καραμπέτσου που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι στερείται θέσεων για τα μείζονα προβλήματα του ελληνικού βόλεϊ, αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να δηλώσω πολύ υπερήφανος που ούτε εγκεφαλικό ούτε καρδιακό επεισόδιο υπέστην όταν ανέλαβα τα ηνία της «πτωχευμένης» το 2010 Ομοσπονδίας, αλλά αντίθετα με πρόγραμμα, όραμα και πολλή δουλειά κατάφερα να ηγηθώ της προσπάθειας να κάνουμε σημαντικά βήματα προόδου. Και τα κάναμε.

Είμαι επίσης ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο κόσμος του βόλεϊ αντιλαμβάνεται πως αντί να αφορίζω τους πάντες και τα πάντα, αντί να επικαλούμαι τη «σύνθεση» μόνο στις προεκλογικές συνεντεύξεις, είμαι αυτός που τη ζήτησε δημόσια αλλά και ιδιωτικά (το παραδέχτηκε άλλωστε και ο συνυποψήφιός μου) καιρό πριν προκειμένου από τις αρχαιρεσίες να βγει το καλύτερο δυνατό για το άθλημα αποτέλεσμα.

Τέλος, επαναλαμβάνω ότι ζητώ από τα σωματεία να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους μαζί με τους συνεργάτες μου όχι γιατί με αγαπάνε όπως τη Μπιγιονσέ ή την Καρντάσιαν, αλλά γιατί πιστεύουν ότι μπορώ να ολοκληρώσω στην Ομοσπονδία το μεγάλο έργο εξυγίανσης που έχει  ξεκινήσει και διότι δύναμαι να εκπροσωπήσω επάξια το άθλημά μας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, ήθος και ρεαλισμό.

Αχιλλέας Μαυρομάτης

Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά τους συνυποψηφίους μου αλλά και όλους, να σεβαστούν την προσπάθειά των Εθνικών μας ομάδων, ανδρών και γυναικών, και να μην τις εμπλέκουν με κανέναν τρόπο στο προεκλογικό αγώνα."