Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη του Πανναξιακού

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού για τη νέα σεζόν 

Με την απουσία των Τοτσίδου – Οικονομίδου που βρίσκονται σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα βόλεϊ, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανναξιακού, με τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Ρούση, να έχει στην διάθεσή του τις Δρακουλίδου, Σεφεριάδου, Ζακχαίου, Ξαγοραράκη, Γάτση, Κακουράτου.

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου αναμένεται να έχουν έρθει στη Νάξο μέχρι την Κυριακή καθώς την Δευτέρα θα έχουν την «επίσημη πρώτη» για την νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Ρούσης έρχεται σήμερα στη Νάξο με τον βοηθό του Άκη Ευσταθόπουλο, ενώ στο νησί βρίσκεται ήδη η Κατερίνα Ζακχαίου με την μητέρα της και την αδερφή της.

Στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας, οι υπεύθυνοι του Πανναξιακού έχουν ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση από τους διοργανωτές του τουρνουά «Νομίκεια» που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη. Το φετινό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του ΑΟ Θήρας, του Πανναξιακού ΑΟΝ, του ΑΟ Μαρκοπούλου και του Παναθηναϊκού. Τα ζευγάρια της πρώτης «αγωνιστικής» είναι ΑΟ Θήρας – Μαρκόπουλο και ΑΟ Παναθηναϊκός – Πανναξιακός ΑΟΝ.(16:30μμ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PAON.GR