Τα πρώτα χρυσά του Πανελληνίου στην Καρδία

Με μεγάλη επιτυχία παρά τον άστατο καιρό ολοκληρώθηκε το πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά beachvolley στις εγκαταστάσεις του AvantGarde στη Θεσσαλονίκη.

Νιώπας, Παπαδημητρίου νικητές στους άνδρες και Ματιάδη, Μολδοβανίδη στις γυναίκες.

Στους άνδρες οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου ξεκίνησαν την χρονιά όπως τελείωσαν την περσινή, κατακτώντας την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό τον Νίκο Κοτσιλιάνο και Βασίλη Κωστόπουλο με 2-0 (21-19, 23-21), σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες.

«Καλύτερο το επίπεδο»

«Σε γενικές γραμμές το επίπεδο ήταν καλύτερο από πέρυσι. Οι ομάδες είναι πιο προπονημένες, πιο δυνατές. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά, όπως τελειώσαμε πέρυσι και ευελπιστούμε να είναι έτσι και στη συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Δεν είμαστε ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε, ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», είπε αρχικά στο volleyball.gr ο Θοδωρής Παπαδημητρίου ενώ για τη νίκη στον τελικό ανέφερε:

«Ο Κοτσιλιάνος με τον Κωστόπουλο είναι μία νέα ομάδα. Ο «Κότσι» είναι χρόνια στο beachvolley, ο Κωστόπουλος είναι νέος. Παίζουν πολύ καλά, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ανάποδο και σίγουρα θα βελτιωθούν όσο παίζουν μαζί».

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο πανηγυρίζουν στο AvantGarde της Θεσσαλονίκης οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Βασιλική Ματιάδη. Οι δύο αθλήτριες νίκησαν σε έναν συναρπαστικό τελικό με 2-1 (11-21, 21-13, 15-11) τις Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου και ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα beachvolley.

Αν και έχασαν εύκολα το πρώτο σετ, Ματιάδη και Μολδοβανίδη κατάφεραν να ισοφαρίσουν εύκολα και το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να βρεθούν στη πρώτη θέση του βάθρου.

«Χαρούμενες για το πρώτο χρυσό»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που κερδίσαμε, είναι το πρώτο χρυσό που πανηγυρίζουμε. Παίξαμε σταθερά πολύ καλά στο τουρνουά και γενικά έχουμε δουλέψει πολύ μαζί με τους Φερνάντο Μπιλήρη και Γιώργο Σκόλια τους οποίους και ευχαριστούμε», ήταν το αρχικό σχόλιο της Ματιάδη και συνέχισε με το επίπεδο του τουρνουά:

«Το επίπεδο δεν ήταν πολύ υψηλό η αλήθεια είναι και νομίζω είναι μία μεταβατική χρονιά στο beachvolley η φετινή. Έρχονται καινούργια παιδιά που είναι καλά δουλεμένα, κυριώς από Θεσσαλονίκη. Βέβαια άργησε να ανακοινωθεί και το τουρνουά οπότε δεν πρόλαβαν πολλές ομάδες από Αθήνα και άλλες περιοχές να έρθουν».

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ και τα αντίστοιχα των γυναικών ΕΔΩ.

anvant women