Spetses Golden Cup: 16-18/06/2017 (VIDEO)

Την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Μάστερς ανήγει το τουρνουά που θα γίνει στις Σπέτσες αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης, Παναγιώτης Λυράκης και Εμμανουήλ Βορδώνης μίλησαν γι' αυτή (δείτε το βίντεο που ακολουθεί):

Παναγιώτης Λυράκης (Δήμαρχος Σπετσών)

«Καλή αρχή κι από εμένα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Ανάμεσα σε συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, τους αθλητές τους δημοσιογράφους, τους χορηγούς και εν κατακλείδι σε όλους εσάς που συμβάλλεται τα μέγιστα ώστε να γίνονται τέτοια αθλητικά γεγονότα.

Η Δημοτική μας αρχή κατάφερε να εντάξει το Δήμο Σπετσών στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη μέσα από τη συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και την εθελοντική προσφορά των κατοίκων.

Στις Σπέτσες θα φιλοξενηθεί το Golden Cup το τριήμερο 16-18 Ιουνίου, αλλά και για τα επόμενα τρία χρόνια μπροστά στο στολίδι του νησιού μας το Ποσειδώνιο Grand Hotel και σας περιμένουμε όλους στο νησί μας".

Εμμανουήλ Βορδώνης (Πρόεδρος ΔΣ Poseidonion Grand Hotel)

«Το Ποσειδώνιο, είναι ένα μνημείο της χώρας μας το οποίο ζωντάνεψε τα τελευταία χρόνια και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που θα φιλοξενήσει αυτή τη γιορτή. Γιορτή νέων παιδιών και αθλητών και για μας είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχουμε σ’ αυτή τη γιορτή., Το Ποσειδώνιο ανήκει στον τόπο μας και έχουμε άριστη συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και γενικά στις Σπέτσες λειτουργούμε με τη λογική ότι όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε. Η προετοιμασία των εγκαταστάσεων προκάλεσε την απορία των ντόπιων που έβλεπαν τα φορτηγά να ξεφορτώνουν την άμμο, αλλά όταν έμαθαν ότι πρόκειται για το τουρνουά μπιτς βόλεϊ όλοι ήθελαν να βοηθήσουν κι είναι μεγάλη χαρά για το νησί μας που θα φιλοξενήσουμε αυτό το τουρνουά»

Πολυμέσα