Ρουμελιώτης: «Να ξαναζήσει το beach volley τις στιγμές του παρελθόντος»

Στις εξέδρες του κεντρικού γηπέδου στην πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες βρίσκεται ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο πρώην διεθνής αθλητής του beach volley και νυν προπονητής που μετράει πολλές διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, επιστρέφει για να παρακολουθήσει αγώνες Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης μίλησε στο volleyball.gr για το... restart που γίνεται από φέτος στο beach volley στην Ελλάδα, για το επίπεδο των αγώνων, ενώ ευχήθηκε στο μέλλον να ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

«Σίγουρα πιστεύω ότι πλέον με τους ανθρώπους που έχουν διοργανώσει πολύ καλά event και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία, φαίνεται και από το στήσιμο των γηπέδων εδώ στις Σπέτσες, ότι το beach volley στην Ελλάδα κάνει ένα restart», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Ρουμελιώτη και συνέχισε για το επίπεδο των αγώνων:

«Θα έλεγα ότι είναι καλό το επίπεδο και είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι πολλά νέα παιδιά θα πάρουν μέρος στο σημερινό τουρνουά. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες κάποια στιγμή μπορεί να ξαναφτιάξουμε πολύ δυνατές Εθνικές ομάδες».

Τέλος ο Μανώλης Ρουμελιώτης θυμήθηκε τις εποχές που βρισκόταν ο ίδιος στην άμμο και πρωταγωνιστούσε και ευχήθηκε στο μέλλον να ξαναζήσουμε στιγμές του παρελθόντος.

«Σίγουρα όταν έχεις φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και οι ομάδες πρωταγωνιστούσαν στο Παγκόσμιο στερέωμα, είναι όμορφες αναμνήσεις που πολλές φορές ξυπνάνε μέσα σου. Μακάρι να υπάρξουν στο μέλλον ομάδες σε άνδρες και γυναίκες που θα φτάσουν σε αυτό το επίπεδο για να πανηγυρίσουμε μετάλλια σε διεθνές επίπεδο».