"Βγήκε" ο τελικός των γυναικών

Μετά από «καθαρές» νίκες των Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και των Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό του 1ου τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον αποψινό τελικό των Σπετσών.

Στον πρώτο ημιτελικό που ξεκίνησε στις 4μμ η Μαναβή με την Σπηλιωτοπούλου αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι στις Γεωργαντά, Πασιαλή έκαναν το 2-0 (21-18, 21-18) για να κερδίσουν μία θέση στον τελικό που θα γίνει στις 8μμ στις εγκαταστάσεις στην πλατεία Ποσειδωνίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στον τελικό. Το θέλαμε πολύ, είμαστε νέα ομάδα. Τον χειμώνα δουλεύαμε μόνες μας και τελευταία στιγμή γίναμε συμπαίκτριες. Αγώνα με τον αγώνα βρίσκουμε χημεία, ήταν μία κουραστική μέρα βέβαια. Πάμε να το απολαύσουμε», σχολίασε η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και στη συνέχεια η Δήμητρα Μαναβή πήρε τον λόγο:

«Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό. Ήμασταν από το ταμπλό ηττημένων και παίξαμε πολλά παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες όμως που φτάσαμε μέχρι τον τελικό».

Στον δεύτερο ημιτελικό που τελείωσε πριν από λίγο οι Κωνσταντίνου, Αγγελοπούλου έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στις νεαρές Κλέπκου, Μάτιου και μετά από 35 λεπτά επικράτησαν με 2-0 για να κλείσουν θέση στον αποψινό τελικό.

«Πιστεύω ότι επιβάλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή και δεν αφήσαμε τα κορίτσια να μπουν στο παιχνίδι. Παίξαμε καλά και γι'αυτό ήρθε και η νίκη», σχολίασε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ενώ η Μαριώτα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στον τελικό:

«Είναι δύο νέα και ψηλά κορίτσια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ελπίζω να είναι ένας ωραίος τελικός για να δει και ο κόσμος των Σπετσών όμορφο θέαμα».

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.