Το παρόν και το μέλλον του beach volley στον τελικό των ανδρών

Η ώρα του τελικού έφτασε για το τουρνουά των ανδρών στο 1ο Masters για το 2017.

Μετά από 41 συναρπαστικά παιχνίδια έφτασε η ώρα για την ανάδειξη του νικητή του Spetses Golden Cup, με τον τελικό να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel.

Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού beach volley θα αναμετρηθούν στον τελικό του 1ου Masters, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές Νιώπας, Παπαδημητρίου και οι νεαροί Κανέλλος, Ιωαννίδης πρωταθλητές στην κατηγορία Junior για το 2016, στις 9μμ θα «κοντραριστούν» με στόχο την πρώτη θέση στο βάθρο.

Μετά από μία ώρα σκληρού αγώνα που έπεσαν κορμιά οι Νιώπας, Παπαδημητρίου εξασφάλισαν μία θέση για τον τελικό του 1ου Masters που διεξάγεται στις Σπέτσες.

Το εθνικό δίδυμο χρειάστηκε 60 λεπτά για να νικήσει τους Κοτσιλιάνο, Κωστόπουλο με 2-1 (27-25, 11-21, 15-13) σε μία αναμέτρηση που έσπασε καρδιές. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 9μμ.

«Ο Κανέλλος με τον Ιωαννίδη κάνουν ένα πολύ καλό τουρνουά, είναι αήττητοι και νίκησαν πολύ καλές ομάδες. Παίζουν πολύ ώριμα για την ηλικία τους και μπράβο που νέα παιδιά έρχονται στο beach volley με πολλές βλέψεις για το μέλλον».

Στον άλλο ημιτελικό, και μετά από μια πολύ σκληρή μάχη στο πρώτο σετ, οι Παναγιώτης Ιωανίδης και Ιάσονας Κανέλλος νίκησαν με 2-0 (25-23, 25-16) τους Γιώργο Καντιώτη και Ατάμ Τσαλικιάν και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο.

Το νεαρό δίδυμο μίλησε για την επιτυχία τους στο volleyball.gr: «Σίγουρα ήταν πιο έμπειρη ομάδα με περισσότερους αγώνες πάνω τους. Παλέψαμε όμως, κυνηγήσαμε κάθε μπάλα και φτάσαμε στον τελικό», ενώ για τον τελικό με τους Νιώπα, Παπαδημητρίου ο Παναγιώτης Ιωαννίδης τόνισε:

«Είναι σίγουρα πολύ πιο έμπειρη ομάδα από εμάς με πολλές διακρίσεις. Έχουν κίνητρο να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Σίγουρα δεν θα έχουμε άγχος και θα το διασκεδάσουμε».

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.