Τουρνουά beach volley Κ17-Κ19 από την ΕΣΠΕΔΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα διοργανώσει ένα(1) τουρνουά beach volley Παίδων-Κορασίδων Κ-17, Εφήβων-Νεανίδων Κ-19 2017, σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής που αναγράφονται στις προκηρύξεις που έχουν εκδοθεί από την Ε.Ο.ΠΕ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ø Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Kokomo beach bar πλαζ Αγίου Κοσμά-Ελληνικού (2η στάση Αγίου Κοσμά τραμ) στις 3-4 Ιουλίου 2017.

Ø Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (αγωνιστική ή φυσική εντοπιότητα) όπως αυτή καθορίζεται (απαραίτητα δικαιολογητικά) από τις προκηρύξειςbeach volley Κ-17 & Κ-19 της Ε.Ο.ΠΕ.

Ø Ηλικίες Κ-17 : δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001 και

Κ-19 : δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1999

Ø Παράβολο συμμετοχής : Κ-17 & Κ-19 10? (δέκα ευρώ ανά αθλητή/τρια). Το παράβολο καταβάλλεται με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση αποχώρησης/αλλαγής αθλητή/τριας/ομάδας.

Ø Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 12.00 με τους εξής τρόπους: στα γραφεία της Ένωσης (κλειστό γυμναστήριο Ρέντη-Μ.Μερκούρη) ή με e-mail(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Για να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν πλήρως συμπληρωμένα τα ειδικά έντυπα όπως είναι αναρτημένα στο site της ΕΟΠΕ (ενότητα beachvolley - αθλητές) όπως επίσης και στο site της Ένωσης ενότητα προκηρύξεις-beach volley και οι αθλητές/τριες να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Beach VolleyBall της Ε.Ο.ΠΕ. για την αγωνιστική περίοδο 2017.

Ø Ο τρόπος διεξαγωγής θα καθοριστεί αναλόγως του αριθμού των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ για την ώρα της τεχνικής σύσκεψης και προσέλευσης των ομάδων θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση-ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης.