Η Πένυ Καραγκούνη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τον τραυματισμό της

Στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο βρέθηκε η Πένυ Καραγκούνη, όπου παρακολούθησε τους αγώνες του τουρνουά Open από τις κερκίδες.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν αγωνίστηκε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αντίχειρα της, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να δει τους αγώνες.

«Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αντίχειρα που με εμποδίζει στο να αγωνιστώ. Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να είμαι στον Άγιο Νικόλαο, θα συνεχίσω την αποθεραπεία μου που θα κρίνει αν θα είμαι σε θέση να παίξω», είπε σχετικά με τον τραυματισμό της.

Στη συνέχεια σχολίασε τη διοργάνωση του Anima αλλά και το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Τα γήπεδα στο Anima είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι υπεραρκετά για να φιλοξενήσει μία διοργάνωση. Το επίπεδο νομίζω πως είναι το ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές αν και δεν έχω παρακολουθήσει πολλά τουρνουά. θεωρώ όμως ότι η Ομοσπονδία φέτος κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, υπάρχει οργάνωση και αυτό φαίνεται και με τον τρόπο που μεταχειρίζονται τους αθλητές».