Οι πρώτες προκρίσεις στο open της Καλαμάτας

Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκίνησε χθες το Bodytalk Open στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley, όπου βγήκαν οι πρώτες ομάδες των ημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες.

Πρώτες την πρόκριση για τα ημιτελικά του ταμπλό των γυναικών πήραν οι Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου που νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-16) τις Ματιάδη, Μολδοβανίδη, ενώ προηγουμένως είχαν νικήσει και πάλι εύκολα τις Βλαστάρα, Μποχρίνη.

Στην ημιτελική φάση έχουν περάσει και οι Θεοδωρακέα, Κουμβάκη, οι οποίες πρώτα επικράτησαν με 2-0 τις Λακασά, Σαμπάτη και αργότερα τις Γεωργαντά, Πασιαλή με το ίδιο σκορ αλλά πιο δύσκολα (21-18, 20-22).

Στο ταμπλό των ανδρών εντυπωσιάζουν και πάλι οι αδερφοί Μανδηλάρη που έπαιξαν σκληρούς αγώνες μέχρι να φτάσουν στα ημιτελικά. Αρχικά επικράτησαν με 2-1 (21-11, 19-21, 15-12), στον δεύτερο γύρο είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Δανιά, Βλαχάκη και στον τρίτο χρειάστηκαν και πάλι το τάι μπρέικ για να επικρατήσουν απέναντι στους Κοτσιλιάνο, Κωστόπουλο.

Πέρα όμως από τους αδερφούς Μανδηλάρη που πλέον δεν μας εκπλήσσουν, την παράσταση έκλεψαν και οι Βρετανοί Batrane, Poole. Στο πρώτο γύρο πέρασαν τους Δεναξά, Μωραΐτη, ενώ στον δεύτερο είχαν δύσκολο έργο κόντρα στους Βολουδάκη, Καπίρη. Ο αγώνας κρίθηκε στον τελευταίο πόντο και έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους Βρετανούς για να νικήσουν στη συνέχεια και τους Μεσσάλα / Οικονομόπουλο και να φτάσουν στα ημιτελικά.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μάχες της… δεύτερης ευκαιρίας για τα ημιτελικά, αλλά και τους αγώνες μέχρι τα μετάλλια.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.