Έπεσε η αυλαία του Κ19 στη Χίο

 Η αυλαία του U19 Juniors Final έπεσε χθες το απόγευμα στη Χίο, με τους Κόλα, Βολιτάκη και Μάτιου, Μπάκα να αναδεικνύονται πρωταθλητές Ελλάδας σε έφηβους και νεάνιδες.

Ένα τριήμερο γεμάτο δυνατές μάχες στην άμμο από ομάδες από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε, όπου άφησε ικανοποιημένους κοινό και συμμετέχοντες. Οι συνθήκες καιρού ήταν ιδανικές για όλους, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό τριήμερο με πάρα πολύ ωραίους αγώνες. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικού επιπέδου. Η διοργάνωση που κάναμε και το μεταφέραμε στην πανέμορφη Χίο. Να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Χίου, την τοπική επιτροπή, όλους τους συμμετέχοντες και διαιτητές για αυτή την υπέροχη διοργάνωση».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η Περιφέρεια πάντα είναι κοντά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και θέλουμε στο μέλλον να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα. Ως φίλαθλος το επίπεδο θεωρώ ήταν πολύ καλό. Εμείς θα είμαστε κοντά στην ΕΟΠΕ, είχαμε κάνει το Κύπελλο Γυναικών πέρυσι και γενικά εμείς ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες».

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Το χρυσό μετάλλιο στις Μάτιου, Μπάκα απέμειναν ο κ. Νεκτάριος Χαλβατζής Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το ασημένιο μετάλλιο στις Ναυσικά και Σοφία Μαραθοκαμπίτου απένειναν οι κ. Αναστάσιος Ποδιάς Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΠΕ Χίου και ο κ. Μιχάλης Γλύκας καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης.

Το χάλκινο μετάλλιο στις Δαμνιανίδου, Αργυρίου απέμειναν οι κ. Κική Ζανάρα πρώην διεθνής αθλήτρια πετοσφαίρισης με καταγωγή από την Χίο, μαζί με τον κ. Ισίδωρο Κούτη ιδιοκτήτη του Bloom Water Park.

To χρυσό μετάλλιο στους Κόλα, Βολιτάκη απέμειναν οι κ. Ελένη Καζάκου μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Το ασημένιο μετάλλιο στους Κουρτίδη, Παππά απέμειναν οι κ. Σωκράτης Συρδιώδης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου και ο κ. Ισίδωρος Κούτης.

Το χάλκινο μετάλλιο στους Καρακόλια, Τασιούρα απέμειναν οι κ. Αναστάσιος Ποδιάς και κ. Μιχάλης Γλύκας.

Τιμήθηκαν επίσης:

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον εκπρόσωπο Δήμου Χίου κ. Σωκράτης Συρδιώδη, στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Παπαδόπουλο και στον εκπρόσωπο τοπικής επιτροπής κ. Ποδιά Αναστάσιο. Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον εκπρόσωπο της επιτροπής διοργάνωσης κ. Μιχάλη Γλύκα. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Ελένη Καζάκου.