Οι συμμετοχές στα τελικά του Αγίου Νικολάου

Μετά από την ολοκλήρωση των τελευταίων τουρνουά Open σε Καλαμάτα και Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των Πρωταθλητών έχει ήδη ξεκινήσει. 

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τελικό τουρνουά Masters επικυρώθηκαν βάσει της Πανελλήνιας βαθμολογίας. Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες δίνουν ραντεβού στην πανέμορφη παραλία «Άμμος», δίπλα στη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου, η οποία θα διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Στον Άγιο Νικόλαο προκρίθηκαν απευθείας οι πέντε πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας, ενώ δόθηκε wild card στις Εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών (Πένυ Καραγκούνη – Κωνσταντίνα Τσοπούλου , Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης).

Οι 5 ομάδες των ανδρών:

1. Νιώπας - Παπαδημητρίου 772,5 β. 
2. Κοτσιλιάνος - Κωστόπουλος 716,26 β.
3. Ιωαννίδης - Κανέλλος 613 β.
4. Βολουδάκης - Καπίρης 604,24 β.
5. Κογκαλίδης - Πολυχρονιάδης 575 β.

Οι 5 ομάδες των γυναικών

1. Μαναβή - Σπηλιωτοπούλου 831,5 β. 
2. Αγγελοπούλου - Κωνσταντίνου 787,5 β.
3. Θεοδωρακέα - Κουμβάκη 649,99 β.
4. Γεωργαντά - Πασιαλή 630 β.
5. Ματιάδη - Μολδοβανίδη 595 β.

Οι δύο ακόμη θέσεις για να συμπληρωθεί το ταμπλό των 8 ομάδων θα καλυφθούν μέσω των προκριματικών, οι αγώνες των οποίων θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά (Ελληνικό) στις γειτονικές εγκαταστάσεις του Kokomo Beach (άνδρες) και Team One (γυναίκες).

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι το «λουξ plus ‘n’ light Tea» ενώ χορηγοί είναι η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, η ασφαλιστική ΟΡΙΖΩΝ, η FOLLI-FOLLIE που φιλοτέχνησε και τα μετάλλια των νικητών, και οι χορηγοί επικοινωνίας SPORT 24, SPORT 24 -103,3 RADIO και η εφημερίδα ΦΩΣ.

Για να δείτε αναλυτικά τις λίστες συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ