Στόχος ο τρίτος τίτλος στον Άγιο Νικόλαο για την Καραγκούνη

Mετά από μία δύσκολη αλλά παραγωγική χρονιά η Πένυ Καραγκούνη είναι και πάλι παρούσα σε τελική φάση του Beach Volley Masters με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της στο θεσμό και τον δεύτερο συνεχόμενο.

«Δεν χωρά συζήτηση ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος, για αυτό επέλεξα να παίξω. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», λέει η Πένυ Καραγκούνη που θα έχει συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Με όπλο την εμπειρία της από την πολύχρονη συνεργασία της με την σπουδαία Βίκυ Αρβανίτη, η Πέννυ Καραγκούνη έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να φωνάζει παρούσα στους τελικούς παρά τις ατυχίες που έχουν παρουσιαστεί στην εφετινή σεζόν.

«Συνεχίζω την αποθεραπεία μου για την αποκατάσταση στο χέρι μου. Η Κωνσταντίνα θα παίζει στο μπλοκ και εγώ θα παίζω στην άμυνα, για να προστατέψω το χέρι μου. Επίσης θα προσπαθήσω να παίξω περισσότερο με το αριστερό χέρι. Είμαι αμφίχειρας, οπότε έχω μια ευκολία και με το αριστερό», είπε η Καραγκούνη για τον τραυματισμό της στο χέρι.

Το 2013 και το 2016 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με την Βίκυ Αρβανίτη, ενώ και η εφετινή σεζόν χαρακτηρίστηκε από την τρίτη θέση από το τουρνουά 1* του Μονακό. 

Για την τελική φάση στον Αγιο Νικόλαο η Πέννυ Καραγκούνη είπε: « Ο Αγιος Νικόλαος είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της πατρίδας μας και μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν φιλοξενεί το πιο σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης. Το αγωνιστικό επίπεδο έχει ανέβει σημαντικά και αυτό προσελκύει θεατές. Η παρουσία της κρατικής τηλεόρασης είναι πολύ σημαντική για την προβολή του αθλήματος και κίνητρο για τους αθλητές που αγωνίζονται. Έχω δει ότι και οι Κωνσταντίνου με την Αγγελοπούλου, αλλά και οι Σπηλιωτοπούλου με την Μαναβή είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε αν κάτι πρέπει να προσέξουμε είναι αυτές οι δύο ομάδες. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».