«Να μην υπάρχει άδεια καρέκλα»

Στην συνέντευξη Τύπου για τα τελικά του Αγίου Νικολάου στο Δημαρχείο βρέθηκαν απο τις γυναίκες η πρωταθλήτρια Ελλάδας Πένυ Καραγκούνη με την Δήμητρα Μαναβή, ενώ τους άνδρες εκπροσώπησαν ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο περσινός πρωταθλητής Θοδωρής Παπαδημητρίου. 

Άπαντες ευχαρίστησαν τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την όμορφη φιλοξενία και τόνισαν πως όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

«Να μην υπάρχει άδεια καρέκλα»

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την μέχρι τώρα καταπληκτική διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί είναι πολύ φιλόξενοι, το γήπεδο είναι πολύ καλής ποιότητας. Ευχή μου είναι ο κόσμος να μην αφήσει καρέκλα άδεια. Είναι ένα τουρνουά πολύ δύσκολο από αγωνιστικής πλευράς, πρέπει να δώσουμε με την συμπαίκτρια μου Κωνσταντίνα Τσοπούλου τον καλύτερο μας εαυτό χωρίς κάποια απώλεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, οι διοργανωτές είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και ευχαριστούμε για την προσεγμένη αντιμετώπιση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς».

«Τελικό για ιδανικό κλείσιμο της σεζόν»

Η Δήμητρα Μαναβή τόνισε: «Ευχαριστώ και εγώ τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την ΕΟΠΕ. Η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη, μας αρέσει να παίζουμε σε μέρη παραθαλάσσια. Ελπίζω και εγώ το γήπεδο να γεμίσει όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις, μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Φέτος είναι η πρώτη φορά που παίζω με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μία θέση στον τελικό θα είναι το καλύτερο κλείσιμο για τη σεζόν. Τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις».

«Θα δώσουμε όλο μας το είναι»

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε: «Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνέβαλαν για αυτή την διοργάνωση και πάνω απ'όλα στην ΕΟΠΕ και θέλω να επιμείνω σε αυτό γιατί καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και καταλήγουμε σε ένα σημαντικό για όλους τουρνουά που θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Η φετινή πορεία ήταν πολύ όμορφη και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ωραία θα είναι και αυτό το τριήμερο στον Άγιο Νικόλαο. Σίγουρα θα μας δώσει δύναμη η παρουσία του κόσμου και με γεμάτες κερκίδες θα αγωνιστούμε και θα δώσουμε όλο μας το είναι».

«Ήρθαμε για τον τίτλο»

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ την ΕΟΠΕ πάνω απ'όλα για όλη τη φετινή σεζόν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φέτος. Όλες οι διοργανώσεις είναι επίσημες και αξίζουν συγχαρητήρια. Φυσικά στον Δήμο Αγίου Νικολάου, είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη πόλη και εύχομαι να μου μείνει αξέχαστη η παρουσία μου εδώ. Οι τελικοί είναι αυτοί που βγάζουν τον πρωταθλητή, όλες οι ομάδες ήρθαν με αυτόν τον στόχο. Όλοι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους, θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και εύχομαι ο κόσμος να μην αφήσει άδειο κάθισμα γιατί όλοι οι αθλητές και αθλήτριες το αξίζουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα».