Οι... πρωτάρηδες Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός στα προημιτελικά

Ο Αριστείδης με τον Σπύρο Χανδρινό είναι από τους... πρωτάρηδες στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior Κ17 που διεξάγεται αυτό το διήμερο στην παραλία Ραχών και στον Πολυχώρο Nisi.

Τα δύο αδέρφια με δύο νίκες στον όμιλο τους, προκρίθηκαν ως πρώτοι στους αυριανούς προημιτελικούς της διοργάνωσης. Ο Αριστείδης και ο Σπύρος στο πρώτο τους παιχνίδι νίκησαν με 2-0 (22-20, 21-9) τους Αναστασάκη, Μαυρίδη και στη συνέχεια ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Καφούρου, Μπουγάτσου πάλι με 2-0 (21-14, 21-7).

Οι νεαροί αθλητές μίλησαν στο volleyball.gr για την ενασχόληση τους με το beach volley και τόνισαν πως σκοπός τους είναι η ευχαρίστηση του αθλήματος και μετά τα αποτελέσματα.

Ο... μικρός της οικογένειας ο Αριστείδης (γεννημένος το 2001) είπε αρχικά: «Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η πρώτη μας εμπειρία είναι πολύ θετική. Πέρυσι είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ένωσης αλλά ο αδερφός μου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Παμπαίδων στη σάλα και δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο αδερφός του Σπύρος που τόνισε: «Παίζουμε επειδή μας αρέσει και θέλουμε να περνάμε καλά. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και αυτό που κάνουμε. Από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει είναι καλοδεχούμενο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς προκρίθηκαν αήττητοι στην οχτάδα και αύριο θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.