«Χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε»

Χαρούμενες για την κατάκτηση του τίτλου η Πένυ Καραγκούνη και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αντιπάλους τους Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου και αφιέρωσαν την νίκη τους στον προπονητή τους Κώστα Ποθητάκη και στον Δημήτρη Νίτη.

«Τα κορίτσια μας έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, ήταν πολύ αξιόμαχες. Μας πίεσαν πάρα πολύ, μας έβαλαν στο ρυθμό τους και χάσαμε το πρώτο σετ. Επειδή όμως είμαστε καλύτερη ομάδα, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και τελικά να το πάρουμε και με μεγάλη διαφορά στο τάι μπρέικ» ενώ η συμπαίκτρια της Κωνσταντίνα Τσοπούλου συμπλήρωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Αυτό μένει στο τέλος. Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενη που το κατέκτησα με την Πένυ. Όντως τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Αυτές είναι το μέλλον για το ελληνικό beach volley. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια παίξαμε το παιχνίδι μας και πήραμε τα σετ σχετικά εύκολα».

Κλείνοντας αφιέρωσαν τον τίτλο στον προπονητή τους Κώστα Ποθητάκη και στον βοηθό του: «Αφιερώνω τον τίτλο στον προπονητή μας Κώστα Ποθητάκη και στον Δημήτρη Νίτη που είναι μαζί μας όλη τη χρονιά. Είναι στο πλευρό μας και τους αξίζει ένα μερίδιο της επιτυχίας».

«Χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε»

Μπορεί να έχασαν στον τελικό αλλά η δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο είναι σαν χρυσό για τις Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου που αναφέρθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στις Καραγκούνη, Τσοπούλου, καθώς και για την επιτυχία τους.

Agios Nikolaos Final Matiou

Η Μαρία Κλέπκου δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στο τουρνουά και ήταν σημαντικό ότι καταφέραμε να πλασαριστούμε στον τελικό. Σίγουρα κόντρα στην Εθνική ομάδα το έργο μας ήταν δύσκολο αλλά είμαστε ικανοποιημένες από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Έχουμε δουλέψει παρά πολύ για να μπορέσουμε να έχουμε μια σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε βήμα βήμα να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά σίγουρα είμαστε χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε».

Η Διονυσία Μάτιου δήλωσε: «Ήταν ένα παρά πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά στο οποίο προσπαθήσαμε να πάρουμε μέχρι το τέλος αυτό που μας αναλογούσε. Σίγουρα δεν το περίμεναμε ότι θα φτάναμε μέχρι τον τελικό όμως απολαύσαμε κάθε παιχνίδι και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικές».