Πρωταθλητές οι Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός και Κωστάκη, Αργυρίου

Το ταλέντο περίσσευε στην Παραλία Ραχών όπου το σαββατοκύριακο διεξήχθη το τελικό τουρνουά που ανέδειξε τους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ17 στον Πολυχώρο Nisi.

Στα αγόρια παρότι οι αδερφοί Χανδρινού έπαιξαν τάι μπρέικ στα ημιτελικά νικώντας με 2-1 (21-19, 16-21, 15-8) τους Κοσμά, Στείρο, είχαν τον πρώτο λόγο στον τελικό. Εκεί επικράτησαν με 2-0 (21-15, 21-13) των Ποιμενίδη/ Χατζίδη κα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. «Ήταν η πρώτη χρονιά που παίξαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενη που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με το χρυσό μετάλλιο. Παίξαμε τάι μπρέικ σε προημιτελικό και ημιτελικό, αλλά πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε», δήλωσαν οι νικητές.

Την τρίτη θέση πήραν οι Κοσμάς, Στείρος που νίκησαν με 2-0 (21-11, 21-14) τους Σταυρόπουλο, Σταυρακάκη.

Στον τελικό των κοριτσιών διοργάνωσης οι Ιφιγένεια Κωστάκη, Ειρήνη Αργυρίου νίκησαν τις Παυλοπούλου, Μπέρμπερη με 2-0 (21-18, 21-12) και πανηγύρισαν στον πρώτο τους τελικό το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ17, χωρίς να χάσουν σετ καθόλη την διάρκεια του διημέρου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ειδικά από την στιγμή που έφτασα πρώτη φορά σε τελικό. Η χαρά είναι απίστευτα μεγάλη. Δίνει κίνητρο για εμένα και την συμπαίκτρια μου να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στο μέλλον» είπε η Ιφιγένεια Κωστάκη.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Πατρώνη, Σπυροπούλου επικρατώντας με 2-0 (21-17, 21-12) των Πιέτα, Σουρβίνου.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.