Πρώτος σταθμός των Μάστερς 2018 η πλατεία Αριστοτέλους

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών και Γυναικών ξεκίνησε, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους.
Μετά το 2012, η διοργάνωση επιστρέφει στην συμπρωτεύουσα χάρη στη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του συλλόγου Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος. 
 
Το διάστημα 7-10 Ιουνίου στο εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου θα αγωνιστούν με θέα τον Θερμαϊκό για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ετήσια καλοκαιρινή αυτή γιορτή του Beach Volley δυναμώνει και προάγει τις αξίες της αναψυχής, της ευγενούς άμιλλας, της πνευματικότητας και του αθλητικού ιδεώδους. 
 
Το event θα τιμήσει με την παρουσία του ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής της άμμου και από τους καλύτερους στον κόσμο, Μπάμπης Παπαδογούλας, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις.
 
Οι νεαροί αθλητές, το δυναμικό άθλημα της πετοσφαίρισης, το εντυπωσιακό στήσιμο του γηπέδου στην πλατεία Αριστοτέλους, η συμμετοχή αναγνωρισμένων αθλητών-αθλητριών και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό τριήμερο, που θα δώσει στο «THESSALONIKI MASTERS» την αίγλη και το κύρος που του αξίζει.