Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσοπούλου και Μαναβή υποσχέθηκαν θέαμα στο Μάστερ της Θεσσαλονίκης

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η συμπαίκτριά της Δήμητρα Μαναβή παρευρέθησαν στη συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters, όπου υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πλατεία Αριστοτέλους και δήλωσαν πως ονειρό τους είναι να φτάσουν το επίπεδο αθλητριών όπως η Βάσω Καραντάσιου και η Έφη Σφυρή.
«Είμαστε με την Δήμητρα Μαναβή δίδυμο για πρώτη χρονιά. Είμαστε χαρούμενες που ένα τέτοιο μεγάλο event θα γίνει στη Θεσσαλονίκη γιατί και η Δήμητρα και εγώ καταγόμαστε από εδώ. Είμαστε έτοιμες για τους αγώνες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι σίγουρη ότι η διοργάνωση θα έχει μεγάλη ανταπόκριση γιατί είναι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει, γιατί θα είναι μία γιορτή και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Στόχος ο δικός μου και της Δήμητρας είναι να αγγίξουμε το επίπεδο του παρελθόντος και τις επιτυχίες που έκαναν αθλήτριες όπως η Βάσω Καραντάσιου και η Έφη Σφυρή. Προπόνηση μας κάνει η Μαρία Τσιαρτσιάνη, αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μας στηρίζει και μας έχει βάλει σε αυτό τον δρόμο και είναι από τους κύριους λόγους που έχουμε παίξει ήδη αρκετά τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου» δήλωσε η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2017 Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η συμπαίκτριά της Δήμητρα Μαναβή συμπλήρωσε:

 
«Με την Κωνσταντίνα είμαστε νέο δίδυμο και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στα Πανελλήνια τουρνουά και γι'αυτό τον λόγο έχουμε ήδη αγωνιστεί σε διεθνείς διοργανώσεις. Έχουμε κατακτήσει 9ες θέσεις και θέλουμε με την πάροδο του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.Ο.ΠΕ. και στον Δήμο Θεσσαλονίκης γιατί για το επόμενο τριήμερο θα μας κάνουν να αισθανθούμε σταρ. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τις οικογένειές μας στην κερκίδα. Θέλω να πω επίσης πως εξαιτίας αυτής της διοργάνωσης, πολύς κόσμος μας έχει στηρίξει χορηγικά και θέλω να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια. Είμαι χαρούμενη που βλέπω το επίπεδο να ανεβαίνει, όλο και περισσότεροι αθλητές ασχολούνται με το beach volley και πολλοί νέοι και νέες έχουν όνειρα».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.