Δεύτερος σταθμός των Μάστερς η Σκύρος

Η δράση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley συνεχίζεται με το Skyros Masters.
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το διάστημα 15-17 Ιουνίου στην παραλία Μαγαζιά της Σκύρου, όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ένα τουρνουά της ανώτερης αγωνιστικής κατηγορίας.
 
Ο αριθμός των ομάδων είναι και πάλι εντυπωσιακός αφού συνολικά 46 δίδυμα (28 ανδρών, 18 γυναικών) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ένα μετάλλιο.
 
Το Skyros Masters, είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά Masters και σηματοδοτεί τη πρώτη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley από τον Δήμο Σκύρου, που θέλει να αναδείξει τον αθλητισμό στο νησί των Σποράδων.
 
Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες, ενώ τα κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου. 
 
Σημαντικοί χορηγοί θα στηρίξουν την πρώτη αυτή διοργάνωση στο νησί της Σκύρου, όπως η ναυτική εταιρεία Skyros Shipping που έχει αναλάβει όλες τις μετακινήσεις, το ξενοδοχείο Skyros Palace, ενώ το τουρνουά επίσης στηρίζουν μία σειρά ξενοδοχείων και ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού.
 
Φυσικά, η ομάδα των χορηγών συμπληρώνεται με τους μεγάλους Χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MASTERS, την ARLA Protein, και την ΟΠΑΠ ΑΕ, καθώς και τους χορηγούς VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική που ασφαλίζει όλες τις φετινές διοργανώσεις, το Φυσικό Μεταλλικό Nερό ΔΙΟΣ, και την GALA επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα fosonline.gr.

Οι Entry List έχουν αναρτηθεί στο volleyball.gr και μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ, όπως και όλα τα στοιχεία του τουρνουά.