Skyros Masters: Οι 12 ομάδες των ομίλων γυναικών

Στην παραλία Μαγαζιά διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες των γυναικών του Skyros Masters. Σαρακατσάνη/Καραγκούνη, Μπάκα/Μάτιου, Αλτίνη/Καλαμαρίδου και Ζούρου/Μάρκου είναι οι 4 ομάδες που πήραν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και θα μπουν στην κλήρωση για να χωριστούν σε 4 ομίλους, μαζί με τις 8 υπόλοιπες ομάδες.

Τα αποτελέσματα που έδωσαν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό:

Αθανασοπούλου/Σιρίνινα - Μάτιου/Μπάκα 0-2 (9-21, 14-21)

Μπιστοπούλου/Χρυσομαλλίδη - Αλτίνη/Καλαμαρίδου 0-2 (17-21, 20-22)

Καραγκούνη/Σαρακατσάνη - Αναστασοπούλου/Χάνα 2-0 (21-12, 21-7)

Ζούρου/Μάρκου - Βλασερού/Φωκιανού 2-1 (21-19, 15-21, 15-13)

Θεοδώρα Σαρακατσάνη: «Δυσκολευτήκαμε από τον δυνατό αέρα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Στο κυρίως ταμπλό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες, έτσι ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Δήμητρα Καραγκούνη: «Η διοργάνωση και η όλη φιλοξενία είναι πολύ ωραία σε ένα πανέμορφο νησί. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι με το μέρος των αθλητών, ωστόσο προσαρμοζόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στο κυρίως ταμπλό και να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος».

Έλενα Μπάκα: «Είναι το πρώτο τουρνουά Masters που παίζουμε ως δίδυμο με την Διονυσία. Ο αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων μας, ωστόσο αν βρεις ρυθμό όλα γίνονται ευκολότερα».

Διονυσία Μάτιου: «Η διοργάνωση είναι πολύ οργανωμένη, δεν μας λείπει τίποτα. Χαίρομαι που με την Έλενα συνεχίζουμε στη διοργάνωση και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στο τουρνουά. Στόχος είναι η συγκέντρωση όσο περισσότερων βαθμών για να μην έχουμε το άγχος των προκριματικών στα υπόλοιπα τουρνουά».

Κατερίνα Αλτίνη: «Για πρώτη φορά προκρινόμαστε σε κυρίως ταμπλό και είμαστε ικανοποιημένες από την εμφάνιση που κάναμε στα προκριματικά. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, είχαμε καλή συνεργασία με την Μυρτώ και πήραμε τη νίκη».

Μυρτώ Καλαμαρίδου: «Εκπληρώσαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Θα αγωνιστούμε και στα υπόλοιπα Masters και θέλουμε στο τέλος του καλοκαιριού να έχουμε πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Νιώπα και τον Νίκο Χατζηγώγο που πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν».

Γιάννα Μάρκου: «Δυσκολευτήκαμε πολύ με τον αέρα. Παρόλο που χάναμε 11-5 στο τάι μπρέικ, βρήκαμε την συγκέντρωσή μας και κάναμε την ανατροπή. Το επίπεδο είναι καλό και θα γίνουν ακόμα καλύτεροι αγώνες στο κυρίως ταμπλό».

Μαριεύη Ζούρου: «Χαιρόμαι πολύ που περάσαμε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Το μέρος είναι πολύ ωραίο και η οργάνωση το ίδιο. Θέλουμε να πάμε φέτος όσο καλύτερα μπορούμε σε όσες διοργανώσεις συμμετέχουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνετα