Nisi OPEN: Ο Θωμάς νίκησε τον αδερφό του Ανέστη, πρώτη θέση για Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη

Οι Θωμάς Δημητριάδης/Χάρης Σακόγλου είναι οι νικητές το Nisi OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Πολυχώρο Nisi στις Ράχες Φθιώτιδος. Στον τελικό επικράτησαν των Σάββα Γενίτσαρη/Ανέστη Δημητριάδη μετά από 40 λεπτά αμφίρροπου αγώνα με 2-0 (21-19, 22-20) σετ.
Για τέταρτη φορά, τα αδέρφια Θωμάς και Ανέστης Δημητριάδης τέθηκαν αντιμέτωποι στην άμμο και με τη νίκη που πήρε ο μικρότερος της οικογένειας Θωμάς, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι πλέον ισόπαλες 2-2.
 
«Καμία ιδιαίτερη αίσθηση όταν παίζω αντίπαλος με τον Ανέστη. Το αντιμετωπίζω όπως οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι» δήλωσε στο volleyball.gr ο Θωμάς Δημητριάδης και ο αδερφός του συμπλήρωσε: «Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν πρέπει να υπάρχει δεσμός. Έξω από τους αγωνιστικούς χώρους εννοείται αλλά την ώρα του αγώνα δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν δεσμοί». 
 
Στον τελικό των γυναικών, Πηγιάννα Μεθενίτη και Λίζα Τριανταφυλλίδη μετά από συναρπαστικό τελικό απέναντι στις Ελεάνα Γεωργαντά/Κατερίνα Καπόλου επικράτησαν με 2-1 (21-16, 17-21, 15-06) σετ και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
 
Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.