Ιωαννίδης, Κωστόπουλος: «Να βρούμε ενέργεια για να πάμε ψηλά»

Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο κυρίως ταμπλό του Olympia Masters, Παναγιώτης Ιωαννίδης/Βασίλης Κωστόπουλος.
Οι φιναλίστ της Σκύρου, πλέον αναζητούν... ενέργεια για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.
 
«Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις μας και να πάρουμε ενέργεια για να επιστρέψουμε στις νίκες και να προχωρήσουμε στο τουρνουά» είπε ο Βασίλης Κωστόπουλος και ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ιωαννίδης συμπλήρωσε: «Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μας παιχνίδι. Ίσως μας επηρέασε η ζέστη. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό».

Οι νικητές του Spinos Open μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία και υποστήριξαν ότι τέτοιου είδους τουρνουά πρέπει να γίνονται σε ιστορικά μέρη της Ελλάδας.
 
«Είναι πολύ σημαντικό να διεξάγονται μεγάλα τουρνουά σε ιστορικά πολιτιστικά μέρη όπως η Αρχαία Ολυμπία, στο μέρος που ουσιαστικά γεννήθηκε ο αθλητισμός. Η ζέστη δυσκολεύει λίγο τις προσπάθειες των αθλητών, ωστόσο αυτό δεν θα μας εμποδίσει όμως στο να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο» σχολίασε κλείνοντας ο Βασίλης Κωστόπουλος, φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.