Διαμαντίδης και Ρουβάς στο Beach Volley της Ιου

Η... Ίος για ακόμη μια ημέρα του καλοκαιριού φοράει το καλό της φόρεμα αφού είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αθλητικό event.

Συγκεκριμένα, ο Α.Σ. Ίου μαζί με τον Δήμο του νησιού, και με τη βοήθεια της δραστήριας επιχειρηματία, Βασιλικής Πετρίδου, θα πραγματοποιήσουν ακόμη ένα μεγάλο γεγονός.

Μετά τον ημιμαραθώνιο ''ΟΜΗΡΕΙΟΣ'', το 3Χ3, και το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, σειρά έχει το beach volley που θα γίνει στην παραλία του Μυλοπότα.

Αρκετές είναι οι συμμετοχές των υποψήφιων οι οποίοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, συνδυάζοντας τις με τον αθλητισμό παράλληλα.

Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η γιορτή, ενώ για το Σάββατο και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί οι μεγάλοι τελικοί.

Επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι ο πρώην μεγάλος θρύλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως και ο τραγουδιστής-παρουσιαστής, Σακης Ρουβας, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το θεσμό όπως και η πανέμορφη σύζυγος του γνωστού ποπ σταρ, Κάτια Ζυγούλη.

Πάντως, πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα φιλοξενηθούν στο νησί με αφορμή του Τουρνουά, δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που έχει γίνει από τον Α.Σ. Ίου, το Δήμο και την Βασιλή Πετρίδου.

Για μεθαύριο Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα ολοκληρωθούν στις 18.00, ενώ την Κυριακή ελέω τελικού Μουντιάλ η σειρά θα ξεκινήσει στις 10.00 και η αυλαία θα πέσει στις 16.00.

ΠΗΓΗ http://www.sportcyclades.gr