Στους Άγιους Αποστόλους στα Χανιά συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ

Στις όμορφες εγκαταστάσεις του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας στα Χανιά Κρήτης μεταφέρεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2019.

Το Chania OPEN θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Αποστόλους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (14-16/6) και με συντελεστή βαθμολογίας 0.3, στο τουρνουά αναμένεται να συμμετέχουν μερικές από τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου Νέας Κυδωνίας βρίσκονται στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, μερικά χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πέντε αγωνιστικά γήπεδα και πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να φιλοξενήσει διοργάνωση του πανελλήνιου σιρκουί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 14.00 και οι αθλητές-τριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας που θα βρείτε ΕΔΩ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ τους κανονισμούς διοργάνωσης και στο τηλέφωνο (6974. 959310 Μπάμπης Λίτος, τοπικός υπεύθυνος Chania OPEN).