Αρχή του πανελλήνιου σιρκουί στα τζούνιορς από την Ανάβυσσο

Μία εβδομάδα έμεινε για την επίσημη έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος τζούνιορς μπιτς βόλεϊ 2019.
Η αρχή θα γίνει στο Anima Club στην Ανάβυσσο με το Attica Juniors Open (28-30/06) με συνδιοργανωτή τον πρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Μπελιγράτη και υπό την αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
 
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των «μικρών» ξεκινάει με τρία τουρνουά OPEN σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και οκτώ χρόνια μετά, επανέρχονται στον θεσμό οι δύο ηλικιακές κατηγορίες (Κ17 και Κ19). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τελικές φάσεις των διοργανώσεων Regional (περιφερειακών), και θα ολοκληρωθούν με τα τελικά σε ηλικίες Κ17, Κ19 και Κ22.
 
«Με χαρά όπως κάθε χρόνο καλωσορίζουμε στον πολυχώρο μας και τις εγκαταστάσεις μας το 1o open για φέτος στα Junior's θέλοντας να συμβάλουμε στα μέγιστα και όπως πάντα δίπλα στην Ομοσπονδία, την ανάπτυξη του αθλήματος μας που τόσο πιστά υπηρετούμε! Εύχομαι σαν συνδιοργανωτής και έχοντας περάσει και εγώ όπως όλα τα παιδιά από το πρωτάθλημα Junior πριν πολλά χρόνια, πρώτα από όλα να το ευχαριστηθούν και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο ευγενής άμιλλας και παιχνιδιού, παίζοντας μόνο και όχι κοιτώντας το αποτέλεσμα. Πρέπει να επιβραβεύσουμε όλη την προσπάθεια των παιδιών που θα αγωνιστούν στο 1ο open στην Ανάβυσσο. Το Anima Beach Academy by beligratis είναι δίπλα στην ανάπτυξη του αθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά» δήλωσε ο Παύλος Μπελιγράτης.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Attica Juniors Open λήγουν την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 14.00. Οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει πρώτα να κάνουν εγγραφή στο μητρώο μπιτς βόλεϊ της Ε.Ο.ΠΕ. (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να αποστείλουν την δήλωση ομάδας (ΕΔΩ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.
 
Επίσημοι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS & Juniors 2019 είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές φραπουτσίνο των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen και η GALA, ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.