Παπανικολάου και Ζάμπσκι κρίθηκαν νικητές στο τάι μπρέικ

Μετά την επιτυχία της ομάδας του ΟΦΗ αποτελούμενη από τον Κυριάκο Μουτάφη και τον Μιχάλη Τεφτσή το 7ο πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ 2019 ολοκληρώθηκε με τα ταμπλό της κατηγορίας Silver ανδρών, γυναικών και μεικτού.
Στην κατηγορία των ανδρών ο τίτλος κρίθηκε στο τάι μπρέικ όπου ο Νικήτας Ζάμπσκι και ο Δημήτρης Παπανικολάου νίκησαν 2-1 (21-16, 19-21, 11-7) τους Βασίλη Μωραΐτη και Σωκράτη Πούλιο.

Μεγάλη μάχη έγινε και στον ημιτελικό όπου οι Νικήτας Ζάμπσκι, Δημήτρης Παπανικολάου νίκησαν τους Νίκο Κουμιώτη, Φώτη Κορλό με 2-1 (15-12, 13-15, 11-8).

Στον α΄ημιτελικό οι Βασίλης Μωραΐτης και Σωκράτης Πούλιος επικράτησαν 2-0 (15-13, 15-12) των Στάθη Μαύρου και Χρήστου Δαμάσκου.

«Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία αλλά αισθάνομαι Ελληνας καθώς έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα και σπουδάζω πολιτικές επιστήμες στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο. Δεν αγωνίζομαι σε κάποια ομάδα αλλά θα το ήθελα πολύ», είπε ο Νικήτας Ζάμπσκι που μαζί με τον Δημήτρη Παπανικολάου έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στο ταμπλό των ανδρών.

Στους νικητές μοιράστηκαν δώρα από τον ΟΠΑΠ και τις εταιρίες Bίκος, Counterpain & The Body Shop. Tις απονομές έκανε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.