Αγάπη Μπρουκς: «Οφείλω να συνεχίσω να κάνω περήφανο τον πατέρα μου»

Παρά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Thessaloniki Juniors Open, η Αγάπη Μπρουκς είχε την πρώτη της εμπειρία στην άμμο, μαζί με την συμπαίκτριά της Αγνή Τριλυράκη.
 
Η 17χρονη βολεϊμπολίστρια βρίσκεται στα χνάρια του πατέρα της, Φρέντι Μπρουκς, ο οποίος είναι και το ίνδαλμά της και της δίνει δύναμη να συνεχίσει να κάνει αυτό που λατρεύει. Η Αγάπη αγωνίζεται και στην σάλα τους χειμερινούς μήνες στην ομάδα του Άρη, ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας στις Κορασίδες. 
 
Φρέντι Μπρουκς: «Είναι χαρά να συμμετέχουν τα παιδιά σε μια τέτοια διοργάνωση»
 
«Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που το αγαπώ πάρα πολύ και είναι χαρά μου να συμμετέχουν τα παιδιά σε μια τέτοια διοργάνωση. Η Αγάπη είναι πρώτη φορά που παίζει μπιτς βόλεϊ, αλλά της αρέσει από μικρή, διότι και εγώ και η γυναίκα μου έχουμε παίξει και μας παρακολουθούσε. Πιστεύω ότι η Αγάπη κόλλησε το μικρόβιο του βόλεϊ από μένα και την μητέρα της, αφού ήταν από μικρή στα γήπεδα μαζί μας».
 
«Θέλω να συνεχίσω το μπιτς βόλεϊ»
 
«Πρώτη φορά συμμετέχω σε ένα τέτοιο τουρνουά και μου φάνηκε πολύ ωραίο. Με όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν είμαστε αντίπαλες μόνο στο γήπεδο, εκτός έχουμε εκπληκτικές σχέσεις και γνωριζόμαστε οι περισσότερες. Θέλω να συνεχίσω το μπιτς βόλεϊ και τις επόμενες χρονιές. Από μικρή που πήγαινα στα γήπεδα μου κόλλησε το μικρόβιο του βόλεϊ και αυτό το οφείλω στους γονείς μου και θέλω να συνεχίσω να τους κάνω περήφανους».