Οι αδερφές Λιέπουρη και οι Νταφούλης/Τριανταφύλλου νικητές στο Κ17 της Καρδίας

Οι Αλέξανδρος Νταφούλης/Άγγελος Τριανταφύλλου στα αγόρια και οι Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη στα κορίτσια ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρο στοThessaloniki Juniors Open στην κατηγορία Κ17 που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Καρδίας στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club.
 
Στον τελικό των αγοριών, νίκησαν οι Αλέξανδρος Νταφούλης/Άγγελος Τριανταφύλλου με 2-0 (21-13, 21-9) σετ, τους Κοσμάς Σούλης/Γεώργιος Τοσχουνίδης. Οι Νταφούλης και Τριανταφύλλου είχαν φτάσει και στον τελικό του Attica Juniors Open την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έχασαν από τους Αρίσταρχος Καναγκίνης/Νίκος Καούνης με 2-1 σετ.
 
Στα κορίτσια νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη. Ο τελικός ήταν οικογενειακή υπόθεση, αφού νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-17) σετ τις άλλες αδερφές της διοργάνωσης Χριστίνα Αρμόνη/Χρύσα Αρμόνη.
 
Τις απονομές έκαναν ο υπεύθυνος και προπονητής των εγκαταστάσεων, Παναγιώτης Μούρτζιος και ο θρύλος του παγκοσμίου βόλεϊ και νυν προπονητής Φρέντι Μπρουκς.
 
Τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα κοριτσιών ΕΔΩ.