Patra Juniors Open: Τα αδέρφια Χανδρινοί και οι Γεωργαντά/Σακκά στην πρώτη θέση

Τα αδέρφια Χανδρινοί από την Καλαμάτα Αριστείδης και Σπύρος και η Λαμπρινή Γεωργαντά με την Κατερίνα Σακκά ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο τρίτο τουρνουά Open Junior που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.
Το Patra Juniors Open που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Beach Life X ήταν το τελευταίο τουρνουά των «μικρών» και πλέον σειρά παίρνουν οι τελικές διοργανώσεις που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στις κατηγορίες Κ17, Κ19 και Κ22.

Στον τελικό των αγοριών, οι Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός επικράτησαν με 2-1 (19-21, 21-16, 8-15) σετ των Ιάκωβος Καφούρος και Αλέξανδρος Κουρτίδης, σε έναν φανταστικό αγώνα που διήρκησε 53 λεπτά.

Στα κορίτσια, οι Λαμπρινή Γεωργαντά και Κατερίνα Σακκά χρειάστηκαν 34 λεπτά για να νικήσουν τις Χαρίκλεια Σπυροπούλου και Ελένη Χαντζή με σκορ 2-0 (21-6, 21-11) σετ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Οι δύο νικητές, έχουν ανεβεί άλλες δύο φορές στην πρώτη θέση του βάθρου φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι Γεωργαντά και Σακκά, είχαν χάσει στον τελικό του Attica Juniors Open, ενώ οι Χανδρινοί δεν είχαν κατέβει στο Thessaloniki Juniors Open.

Την απονομή έκανε η θρύλος της άμμου και υπεύθυνη των εγκαταστάσεων του Beach Life X Βάσω Καραντάσιου, ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θεόδωρος Κανελλόπουλος.