Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/photos/NORTH-ITEA
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με 61 ομάδες το OLYMPIA MASTERS

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 61 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες θα ανοίξει το πρωί της Πέμπτης (5/7) η αυλαία του OLYMPIA MASTERS.

Το OLYMPIA MASTERS είναι το τρίτο κατά σειρά major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και η τρίτη διοργάνωση Masters που φιλοξενείται από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που θέλει να προβάλει τις αξίες του αθλητισμού στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή (19/07) με του αγώνες των προκριματικών. Συνολικά 38 ομάδες στους άνδρες και 23 στις γυναίκες θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια ανά φύλο για τα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, οι αγώνες των οποίων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. Το τουρνουά θα κορυφωθεί την Κυριακή  με τους τελικούς, όπου θα προκύψουν οι νικητές και οι νικήτριες.

Χορηγοί του OLYMPIA MASTERS είναι το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σμαρνάκης (Ι.Ι.Ε.Κ.), η εταιρεία παραγωγής ελαιόλαδου Iliaki Elaiourgia, η εταιρεία Καλομοίρης, το εστιατόριο Πιπερίτσα και η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ.
 

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

Η Entry List γυναικών ΕΔΩ.
 


Οι διαιτητές του OLYMPIA MASTERS

Πέτρος Κουτσής
Παναγιώτα Ράντσιου
Μαρία Τσιούλα
Έλενα Λιδωρικιώτη
Βασιλική Κυργιαλάνη
Κωνσταντίνα Μπίτσικα
Ανδρέας Λιναρδάτος
Ευθύμιος Σιακαβέλλας
Χριστίνα Σαραπτσή
Γεωργία Ιωάννου
Κυριακή Γεωργάκη