Στις Ράχες ολοκληρώνονται τα Junior με το Κ22

Με το Κ22 Juniors Final κλείνει η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στις αναπτυξιακές κατηγορίες το διάστημα 9-11 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου NISI, όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε νέους άνδρες και γυναίκες.
Αυτή θα είναι η τρίτη διοργάνωση Junior που θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Nisi, αφού το 2017 είχε διοργανώσει το τελικό τουρνουά Juniors K17, ενώ το 2018 είχε φιλοξενήσει τα τελικά του Κ19 και τουρνουά OPEN.

«Το NISI Πολυχώρος με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει και υποστηρίζει τη διοργάνωση της Τελικης Φασης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K22. Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός σε μια περιοχη που είναι στενά συνδεδεμένη με τα παράκτια αθλήματα.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά αλλά και την ιδιαιτερότητα του χώρου μας, να γνωρίσουν από κοντά την Παραλία Ραχών, να απολαύσουν την τοπική φιλοξενία των ανθρώπων του χωριού και βέβαια να αγωνιστούν καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις σε ένα ιδιαίτερο αθλητικό πεδίο. Ως NISI Πολυχώρος συγχαίρουμε ιδιαίτερα όλους τους διοργανωτές, αλλά και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται έμπρακτα δίπλα μας σε όλες τις αθλητικές μας εκδηλώσεις και καλωσορίζουμε στις Ράχες τους συμμετέχοντες αθλητές. Καλή επιτυχία στους αγώνες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Nisi Φίλιππος Ουρανίδης.

Συνδιοργανωτές είναι ο Πολυχώρος Nisi, ο Δήμος Στυλίδας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors είναι η Arla Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas, η VW-Kosmocar, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, η Gala και ο χορηγός επικοινωνίας fosonline.gr.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.