Απόλυτα ικανοποιημένη η Καραντάσιου στην Καρδία

Ξεχωριστή αίγλη δίνει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U22 η παρουσία της Βάσως Καραντάσιου, η οποία δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από όσα είδε στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Η άλλοτε «βασίλισσα της άμμου», με τις τρεις Ολυμπιακές συμμετοχές και τις πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις, στάθηκε ιδιαίτερα στην αρτιότητα των εγκαταστάσεων του “Avant Garde Sports Club”:
«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και βλέπω τις καλύτερες εγκαταστάσεις που έχει αυτή την στιγμή η Ελλάδα για την τέλεση διοργανώσεων τόσο μεγάλου βεληνεκούς. Θα ήταν όμορφο να βλέπαμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις από τις ελληνικές ομάδες εδώ, αλλά σε κάθε περίπτωση το μπιτς βόλεϊ δίνει πολλές ευκαιρίες σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όσοι δουλεύουν σκληρά στο τέλος επιβραβεύονται».

Αναφορικά με το πώς βλέπει το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα και ποια προσόντα θα πρέπει να έχουν οι νεότερες γενιές, όπως αυτή που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό U22, η Βάσω Καραντάσιου είπε:
«Το μπιτς βόλεϊ πάει μπροστά, εξελίσσονται οι μέθοδοι προπόνησης και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά των παικτών. Πρέπει και εμείς να παρακολουθούμε αυτές τις εξελίξεις, να διαλέγουμε αθλητές με πολύ καλό έλεγχο της τεχνικής της μπάλας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά που θα επιλέξουν το μπιτς βόλεϊ να θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με αυτό, για να μπορέσουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο και να έχουν διεθνείς διακρίσεις. Αυτό είναι και το πιο βασικό».