Καταγγελία Σπύρου Σακκά κατά Γιάτση

Καταγγέλει ο Σπύρος Σακκάς, πρόεδρος του σωματείου CLUB BEACH VOLLEY PREBEZAS  τη μεταχείρηση της ομάδας της Πρέβεζας Κανέλλου / Ζήση από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Γιάτση:

"Η Μαθηματική επιστήμη αλλάζει πλεύση :πρωταθλητές=δεύτεροι και οι δεύτεροι ονομάζονται πρώτοι.
Οι πρωταθλητές ελλάδας Κ22 Ζησης-Κανέλλος και πρωτοι σε πανευρωπαική βαθμολογία (79 βαθμοί) τέθηκαν από
τον προπονητή Εθνικής Ανάπτυξης κ Γιάτση σαν Ελλάδα 2 ενώ η ομάδα των Μανδηλάρη Α -Μανδηλαρη Β Ελλάδα 1
τυχαίνοντας ευνοικότερη κλήρωση μάλλον επειδή οι <<ΠΡΩΤΟΙ>> προπονούνται με άλλον .
Αυτή η περίπτωση κύριοι της ΕΟΠΕ μήπως είναι στους κανονισμούς γιατί αν ναι από την νέα χρονιά να προσπαθούν όλοι να βγουν δεύτεροι για να ονομάζονται πρώτοι.
Αλλά δεν σταματάμε εδώ,
Δευτέρα απόγευμα στα γήπεδα που πραγματοποιηθηκαν οι αγώνες οι Ζησης -Κανελλος μαζί με τον προπονητή τους κ Ναζόπουλο πήγαν για την καθιερωμένη προπόνηση πριν τους αγώνες.
Ζήτησαν από τον κ .ΓΙΑΤΣΗ  ΜΠΑΛΛΕΣ αφού πρώτα είχαν μιλήσει με τον υπεύθυνο εκ μέρους της ΕΟΠΕ.Ο κ.Γιατσης αρνήθηκε να δώσει μπάλλες λέγοντας:Είναι δικές μου δεν τις δίνω.Σίγουρα αυτή η φράση μας γυρίζει στην παιδική μας ηλικία όταν παίζοντας στην θάλασσα λέγαμε<<ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ>>.
Ευτυχώς βρισκόνταν στο γήπεδο ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο κ.Κουτουλέας και έδωσε τις δικές του μπάλλες για να γίνει η προπόνηση.
Απευθυνόμενοι στον κ.Μαυρομάτη και στον κ.Ρέρα τους ζητάμε να επαναφέρουν στην τάξη τον κ.Γιάτση που αποτελεί προσωπική τους επιλογή για να περισώσουν κάτι έστω και την τελευταία στιγμή γιατί εμείς που αυτά τα  χρόνια σας στηρίζαμε σας υπενθυμίζουμε ότι η 3 Σεπτέμβρη θα αποτελέσει για σας ότι για τον Ναπολέων το ΒΑΤΕΡΛΩ.

CLUB BEACH VOLLEY PREBEZAS"