Ιάσονας Κανέλλος: Ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες

Ο Ιάσονας Κανέλλος έκλεισε ιδανικά τη φετινή σεζόν στο Beach Volley.

Με παρτενέρ τον Παναγιώτη Ιωαννίδη για πρώτη φορά κατάφεραν μετά την κατάκτηση του Κ19 να κατακτήσουν και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Αλβανία.

Ο Πρεβεζάνος νυν παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης μίλησε στο Greekvolley:

«Ένα ακόμα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Οι επιτυχίες ήταν αρκετές και η κούραση μεγάλη.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με ένα τουρνουά με τον Νίκο Ντόντη στην Πάτρα με υψηλό επίπεδο στο οποίο κατακτήσαμε την 1η θέση !! Η συνεργασία μας συνεχίστηκε μέχρι και το πρώτο μάστερ στο Ξυλόκαστρο όπου σε έναν συναρπαστικό αγώνα χάσαμε στα προκριματικά !! Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την κατανόηση και χάρηκα που υπήρξαμε συμπαίκτες. Επίσης θα ήθελα να του ευχηθώ καλή αγωνιστική πορεία στην σάλα με την Ολυμπιάδα με την οποία θα συναντηθούμε και «αντίπαλοι».  

Στην συνέχεια δημιουργήθηκε μια ομάδα με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη με τον οποίο κατακτήσαμε την 7η θέση στο μάστερ της Θεσσαλονίκης . Εκεί αποφασίσαμε να παίξουμε και στο open του Πανελληνίου πρωταθλήματος κ19 όπου πήραμε την 1η θέση αλλά και την πρόκριση στα τελικά .

Μια εβδομάδα αργότερα ήρθε η στιγμή για την οποία είχαμε υψηλούς στόχους , το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κ22 , μαζί με τον συμπαίκτη μου και φίλο μου Βασίλη Ζήση αλλά και τον προπονητή μου Γιώργο Ναζόπουλο κατακτήσαμε την 1η θέση μετά από μια πολύ καλή πορεία . Η επιτυχία όμως με τον Βασίλη και τον coach δεν σταμάτησε εκεί, είχαμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα u22 στο οποίο κατακτήσαμε την 17η θέση μετά από μια ατυχής στιγμή (τραυματισμός του Βασίλη ). Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα καθώς με την εμπειρία του και την χημεία μας καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα . Του εύχομαι καλή ανάρρωση και καλή σταδιοδρομία στην αστυνομία .

Στα μέσα του καλοκαιριού συμμετείχα σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά του καλοκαιριού από όλες τις απόψεις , στο master των Ματάλων. Εκεί είχα την τιμή να παίξω με τον πολύ καλό μου φίλο και κατά την γνώμη μου τον καλύτερο πασαδόρο του ελληνικού beach volley Στέλιο Κουρτιδη . Εκεί πήραμε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό όμως είχαμε άλλη μια ατυχία, τον τραυματισμό του Στέλιου . Παρόλο αυτά οι στιγμές και οι "βουτιές" έμειναν αξέχαστες . Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή συνέχεια με την σχολή του και ξέρω ότι με περιμένει για ένα αξέχαστο χειμώνα !!

Μετά από αυτό το τουρνουά έφτασαν και οι τελικοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος κ19 . Εκεί με τον Παναγιώτη παρόλο τα δύο τουρνουά που είχαμε παίξει μαζί καταφέραμε να δεθούμε γρήγορα και να κατακτήσουμε την 1η θέση !!

Το Καλοκαίρι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, την συμμετοχή μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα u20 . Εκεί μετά από συναρπαστικούς αγώνες καταφέραμε να κατακτήσουμε την 1η θέση κάτι που μας χαροποίησε παρά πολύ ! Θα ήθελα να του πω πως πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να συνεχίσει τις επιτυχίες !! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου αλλά και όλοι όσοι με στήριξαν με "ξεχωριστό" και "αποτελεσματικό" τρόπο ο καθένας σε αυτή την πορεία ( club beach volley prevezas κ.α) .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μου Γιώργο Ναζόπουλο ο οποίος πίστεψε σε εμένα απο την πρώτη στιγμή και με στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή . Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω στο πλευρό μου καθώς είχε μάθει από τους καλύτερους Βραζιλιάνους προπονητές ( alemao-marcao) .

Εύχομαι να έχουμε μια ανάλογη καλή πορεία με την φετινή μου ομάδα τον Άρη Θεσσαλονίκης».