Τσιαρτσιάνη-Dieckmann στο καμπ της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή( 2/4) οι τρεις προγραμματισμένες συγκεντρωτικές προπονήσεις χαρτογράφησης και αξιολόγησης των επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών στις αναπτυξιακές ηλικίες του Beach Volley.

Οι συγκεντρωτικές πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Το καμπ στη Θεσσαλονίκη τίμησαν με την παρουσία τους η πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Τσιαρτσιάνη, που συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες και ο σύζυγος της Christoph Dieckmann, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία και υπεύθυνος του εθνικού σχεδιασμού beach volley της Ελβετίας, καθώς και αρκετοί προπονητές του Beach Volley από την βόρειο Ελλάδα.

Η διαδικασία καταγραφής συνεχίζεται με μια ακόμη προπονητική ημερίδα Open Day μέσα στις ημέρες του Πάσχα, για τα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να παρεβρεθούν στην πρώτη καταγραφή.

Συγκεκριμένα η τριπλή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά στις 10/4/2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι για τα κορίτσια και 13.30 για τα αγόρια. Στην Αθήνα οι προπονήσεις θα γίνουν στο ΣΕΦ, στην Θεσσαλονίκη στο Avant-Garde στην Καρδία και στα Χανιά στα γήπεδα των Αγίων Αποστόλων.