Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λίγο πριν την αυλαία του Κ19

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για το πρώτο σερβίς στο U19 Juniors Final στη Χίο, όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε Έφηβους - Νεάνιδες.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εργασίες στα δύο γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, στον Ναυτικό όμιλο Χίου και στον πολύχωρο Bloom Water Park.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν αύριο το απόγευμα με το ταμπλό των κοριτσιών στον Ναυτικό όμιλο και θα συνεχιστούν το Σάββατο με τους αγώνες και των αγοριών στο Bloom Water Park.

Με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου κ. Παντελής Καμπούρης δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε συνδιοργανωτές σε τουρνουά που αφορά το beach volley και τα νέα παιδιά. Είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες που θέλουν να αναδείξουν τον αθλητισμό, το νησί μας προσελκύοντας κόσμο από την υπόλοιπη Ελλάδα. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να έχουν μία πολύ καλή διαμονή στο νησί μας, έτσι ώστε να το διαφημίσουν όταν επιστρέψουν στις πόλεις τους».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.