portaria

OSDonate

Παρακαλούμε στηρίξτε την προσπάθειά μας

Ποσό - Amount:

received 416187822468156

Beach Volley : Η συνέντευξη Τύπου του «Aegina Masters Beach Volley»

Με τα πρώτα σερβίς από τα προκριματικά του εναρκτήριου τουρνουά της Αίγινας να ηχούν στα αυτιά των παρευρισκόμενων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου για το «Aegina Masters Beach Volley» στην Αγία Μαρίνα.
ΕΟΠΕ και τοπικοί διοργανωτές έστειλαν μήνυμα απόλυτης συνεργασίας με σκοπό την επιτυχία του τουρνουά που για πρώτη φορά φιλοξενείται στο νησί. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση θα κορυφωθεί με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό.
aegina-master
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δήμαρχος Αίγινας, Θεοδόσης Σακκιώτης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Αίγινας Φίλιππο Τζίτζη, τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Παναγιώτη Βάρτζελη καθώς επίσης και τον διοικητικό σύμβουλο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Δημήτρη Ιωαννίδη, τον πρόεδρο του δημοτικού αθλητικού οργανισμού του Μανώλη Νικολούζο, τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και πάνω από όλα την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά της. Όλοι στην Αίγινα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το “Aegina Masters Beach Volley”. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει αναλάβει ποτέ το νησί μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για τη δημοτική αρχή της Αίγινας. Οι αθλητικές διοργανώσεις εκφράζουν την πρόθεσή μας να υπηρετήσουμε υψηλούς στόχους που τονώνουν την επιχειρηματικότητα και τον τουριστικό χαρακτήρα του νησιού. Η βοήθεια από την ΕΟΠΕ είναι ανεκτίμητη, καθώς έχει πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία. Η επιτυχία του “Aegina Masters Beach Volley” θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις μας. Ο αθλητισμός ενδιαφέρει την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνικός δήμος χωρίς την προσθήκη του αθλητισμού. Το τουρνουά αυτό θα είναι μία σπουδαία γιορτή για την Αίγινα. Στο Aegina Cup οι εξέδρες ήταν γεμάτες. Αισιοδοξούμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και στο Masters. Θέλω ο κόσμος να φύγει με ένα χαμόγελο. Το ενδιαφέρον όλων όσοι στηρίζουν τη διοργάνωση είναι πολύ μεγάλο. Το νησί μας δοκιμάζει τις δικές του αντοχές και αντιμετωπίζει μία μεγάλη πρόκληση. Το “Aegina Masters Beach Volley” είναι μία πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς».

Χαιρετισμός του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη: «Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μάστερς του μπιτς βόλεϊ ξεκινάει με πρώτο σταθμό την πανέμορφη Αίγινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο του νησιού, Θεοδόσιο Σακκιώτη και όλους τους συντελεστές για τη φιλοξενία της διοργάνωσης και την πολύτιμη συνδρομή τους προκειμένου όλα να είναι άψογα σε αυτό το εναρκτήριο τουρνουά. Μέσα στις προθέσεις της Ομοσπονδίας είναι το Μάστερς Αίγινας να γίνει θεσμός και το νησί να αποτελέσει κέντρο ανάπτυξης για το μπιτς βόλεϊ, ανάβοντας τη σπίθα για την ενεργοποίηση του Σαρωνικού και την άνοδο του βόλεϊ γενικότερα στην περιοχή».

Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ, Νεκτάριος Χαλβατζής: «Θερμές ευχαριστίες σε όσους στηρίζουν τη διοργάνωση του “Aegina Masters Beach Volley”. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή για τόπο διεξαγωγής του πρώτου τουρνουά Masters από τον Δήμο της Αίγινας. Θέλουμε να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθειά αυτή γι αυτό και θα μεταδώσουμε την τεχνογνωσία μας στο Δήμο. Η ενεργοποίηση του τμήματος βόλεϊ του “Σαρωνικού” θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Αίγινα. Θέλουμε να παίζουν βόλεϊ τα παιδιά, να έρχονται αθλητές για αγώνες. Υπήρξε κάποια καθυστέρηση στα έργα για τη διεξαγωγή του τουρνουά όμως με τη βοήθεια όλων ξεπεράστηκαν. Αυτό που θα ζήσουμε αυτές τις μέρες δεν το έχει ξαναδεί το νησί. Κορυφαίοι αθλητές και ανταγωνιστικές αναμετρήσεις ολυμπιακών προδιαγραφών. Στο μέλλον θα είμαστε αρωγοί και εμείς και εσείς στην προσπάθεια αυτή, έτσι ώστε το τουρνουά Masters να γίνει θεσμός στην Αίγινα».

Φίλιππος Τζίτζης, Αντιδήμαρχος αθλητισμού Αίγινας: «Το Aegina Cup ήταν μία πρόβα τζενεράλε για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει φιλοξενήσει ποτέ η Αίγινα. Το πολιτιστικό καλοκαίρι με τον τίτλο “Αίγινα, πρώτη πρωτεύουσα“ ξεκινάει από την Αγία Μαρίνα. Πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. Μαθαίνουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ γίνεται τεράστια προσπάθεια. Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς όταν βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται. Το Μπιτς Βόλεϊ στο νησί μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Ήδη στο γήπεδο αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που έρχονται και παίζουν βόλεϊ. Αυτό δεν γινόταν στο παρελθόν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ΜΚ.Ο W.I.N. HELLAS για τη διεξαγωγή του αγώνα διασημοτήτων. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτός ο αγώνας εκτός Αθηνών και αυτό μας τιμά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Πρόεδρος δημοτικού λιμενικού ταμείου Αίγινας, Παναγιώτης Βάρτζελης: «Με έχει εντυπωσιάσει ο αγώνας των παιδιών της ομοσπονδίας καθώς επίσης όλων των υπαλλήλων που αποδεικνύουν ότι ξέρουν καλά αυτό που κάνουν. Είμαστε πρωτάρηδες αλλά αισιόδοξοι ότι θα διοργανώσουμε με επιτυχία αυτό το πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δουλεύουν εθελοντικά υπό δύσκολες συνθήκες θυσιάζοντας τον χρόνο και την ξεκούρασή τους. Η επιλογή μας να διοργανώσουμε το τουρνουά στο Ν.Ο.Αίγινας, στο κεντρικό λιμάνι ήταν δύσκολη. Γνωρίζαμε ότι θα ανέκυπταν προβλήματα λόγω της ιδιομορφίας του χώρου. Το αποτέλεσμα όμως εκτιμώ ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μας αλλά και του κόσμου που έχουν επενδύσει πολλά σε αυτό το τουρνουά. Πιστεύω ότι το Masters θα ξαναγίνει στο νησί μας. Η Αίγινα και γενικότερα η Ελλάδα μπορούν να αναπτύξουν το Μπιτς Βόλεϊ. Εμείς στην Αίγινα θα στηρίξουμε το άθλημα. Θα φτιάξουμε γήπεδο για Μπιτς Βόλεϊ στη Βαγία, στο παλιό γήπεδο μπάσκετ. Το ίδιο θα κάνουμε και στις δύο παραλίες του Μαραθώνα. Καλούμε τον κόσμο της Αίγινας και τους παραθεριστές να έρθουν στο κεντρικό λιμάνι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Εκτιμώ ότι η προσέλευση θα είναι πολύ μεγάλη. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε τον αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο».

Πρόεδρος δημοτικού αθλητικού οργανισμού Αίγινας, Μανώλης Νικολούζος: «Για εμάς η διοργάνωση του “Aegina Masters Beach Volley” είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα και μένει να αποδειχθεί ότι το στοίχημα αυτό το κερδίσαμε. Θέλω να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Φωτεινή Μπήτρου και στον Γιάννη Σταθόπουλο. Η βοήθειά τους είναι πολύ μεγάλη. Το τουρνουά Masters θα γίνει θεσμός. Η Αίγινα πρέπει να κάνει τέτοιου είδους διοργανώσεις, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μπορούμε να δώσουμε αίγλη αλλά και να πάρουμε αίγλη από αυτές».

Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ, Παναγιώτα Τουρσούγκα: «Θέλω να ευχαριστήσω τη δημοτική αρχή, τους εθελοντές και τους χορηγούς μας. Μέσα από την προσπάθειά τους αποδεικνύεται ότι όλα γίνονται, όταν υπάρχει θέληση. Η Αίγινα είναι ιδανική επιλογή για ένα τέτοιο τουρνουά. Είναι ένα όμορφο νησί που προσφέρει μεταξύ άλλων και εύκολη πρόσβαση για τους αθλητές».
πηγη ΕΟΠΕ