Δυναμικό ξεκίνημα για το Sandball Series 2017-2018

Δυναμικό ξεκίνημα για το Sandball Series 2017-2018 που διεξήχθη στο Anima Club με την συμμετοχή 30 ομάδων την Κυριακή 22/10!

Ένα τουρνουά άκρως καλοκαιρινό με πολλά χαμόγελα, πολύ κέφι από όλους τούς συμμετέχοντες και δυνατές μάχες όπου οι ομάδες έδωσαν το καλύτερο τούς εαυτό σε μια σειρά τουρνουά που θα ολοκληρωθεί κοντά στο Πάσχα και πραγματοποιείται σε Ανάβυσσο, Μαρούσι και Ελληνικό με πολλά και πολύ αξιόλογα δώρα για πολλούς συμμετέχοντες.
Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά ήταν τα εξής: 
- Η επάνοδος στις νίκες της Ισμήνης Γαλιγάλη και της Εύας Κουρέλου καθώς και οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις των Αλεξάνδρα Κορού και Αλεξάνδρα Τσιώκου. 
-Η πρώτη συμμετοχή σε ελληνικό ερασιτεχνικό τουρνουά των Γερμανίδων Martine and Sabine που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το τουρνουά και την φιλοξενία τους στην Ελλάδα..
-Την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του προπονητή Κώστα Ποθητάκη και της Λήδας Σαριδάκη που κατέκτησαν το μικτό τουρνουά καθώς και των Ντάφυ Μπούμπα και Πλάτων Βογιαντζόγλου που κατέκτησαν το τουρνουά δείχνοντας την αγωνιστική τούς άνοδο αλλά και της μικρής Χριστίνας Κάραλη.
-Επίσης την ανοδική πορεία των αθλητών Ιωάννα Μπότου, Νατάσσας Καστορίνης, Άννας Κωσταντοπούλου, Δημήτρη Κέππα, Ιωάννας Ματούλα, των αδελφών Τυρόπουλων καθώς και των Βαγγέλη Τσιρογιάννη και Άννας Παπαστάθη. 
Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από την εταιρία με χειροποίητα γυναικεία αξεσουάρ Μamou.gr στην Ηλιούπολη, από το κομμωτήριο του Νίκου Χαραλάμπους Νicol de coiffure στο Λαγονήσι, το café-restaurnt Italus στην Καλλιθέα, το απόλυτο box των νοτίων προαστίων South Factory στο Ελληνικό και από την εταιρία με γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και μαγιώ EPG wear της Έλλης Παγουρτζή. 
Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Κουρέλου/Γαλιγάλη – Τσιώκου/Κορού 2-0

Βογιαντζόγλου/Μπούμπας – Ποθητάκης/Παπανικολάου 2-0

Σαριδάκη/Ποθητάκης – Κάραλη/Φωτάκης 2-0