Πρεμιέρα στις διεθνείς διοργανώσεις για τα αδέρφια Μανδηλάρη και για Αποστολάκη, Σπηλιωτοπούλου

Η σεζόν στο μπιτς βόλεϊ με τις διεθνείς υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη και για τις Μαρία Αποστολάκη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, με πρώτο τους σταθμό το Μπάντεν και το τουρνουά ενός αστεριού της FIVB (7-10 Ιουνίου).

Η διοργάνωση θα βοηθήσει πολύ και τις δύο ομάδες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό πριν το μονάστερο τουρνουά στην Ελλάδα και στην Ίο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (14-16/6).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας για το 2018 στην άμμο και οι Αποστολάκη, Σπηλιωτοπούλου βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης (6/6) στην πόλη της Αυστρίας, όπου αύριο Παρασκευή (7/6) ρίχνονται στη μάχη από τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Άγγελος και Βασίλης βρίσκονται στο νούμερο 12 των προκριματικών και στις 13.20 θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους Σούστροφ, Γκούσεφ (Νο15). Σε περίπτωση νίκης θα προχωρήσουν στον δεύτερο γύρο, όπου θα αναμετρηθούν με την νικήτρια ομάδα του αγώνα Κιντλ/Λάιτνερ (Αυστρία - Νο13) - Άχμαν/Χέλβιγκ (Σουηδία - Νο4).

Η Μαρία Αποστολάκη και η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου για πρώτη σεζόν θα αγωνιστούν ως συμπαίκτριες στο μπιτς βόλεϊ. Στη πρώτη τους διεθνή διοργάνωση ως δίδυμο βρίσκονται στο νούμερο 13 των προκριματικών και ο πρώτος τους αντίπαλος την Παρασκευή (7/6, 10.50) θα είναι οι αδερφές από την Σλοβενία Νίνα και Τάντα Λόφσιν (Νο4). Αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που θα τις οδηγήσει στον δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες του παιχνιδιού Γιούρτσεβερ/Μέρβε (Τουρκία - Νο5) - Γκιόρι/Χαρμάτ (Ουγγαρία - Νο12) για την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.