Στην πλατεία Αριστοτέλους το «THESSALONIKI MASTERS»

Για μια ακόμη χρονιά η πλατεία Αριστοτέλους ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον πρώτο σταθμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volleyball, το «THESSALONIKI MASTERS».

Το διάστημα 28-30 Ιουνίου, οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου θα αγωνιστούν για τρίτη φορά στην ιστορία του πανελλήνιου σιρκουϊ (2012, 2018) με θέα τον Θερμαϊκό για τον πρώτο τίτλο Masters της χρονιάς, διοργάνωση στην οποία θα υπάρξουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό που αναμένεται και πάλι να αγκαλιάσει το τουρνουά.

Η Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης επισημοποίησαν τη διεξαγωγή του «THESSALONIKI MASTERS» πριν από λίγες μέρες στην πλατεία Αριστοτέλους. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης έδωσαν τα χέρια μπροστά στον φωτογραφικό φακό σφραγίζοντας τη συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη φωτογράφηση ήταν παρόντες οι βετεράνοι Γιάννης Χαριτωνίδης, Φρέντι Μπρουκς και ο αθλητής Γιώργος Μιχελάκης.

«Η Θεσσαλονίκη με μεγάλη χαρά υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το THESSALONIKI MASTERS. Ένας θεσμός που έχει δημιουργηθεί από την συνεργασία και την επιθυμία του Δήμου της πόλης μας και του Δημάρχου κ. Γιάννη Μπουτάρη μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει και πάλι τις κερκίδες και να παρακολουθήσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στο beach volley σε μία από τις ομορφότερες πλατείες της χώρας με θέα τον Θερμαϊκό» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπαρμπουνάκης.

Η κ. Δήμητρα Χαριτίδου, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. σχολίασε: «Το περσινό επιτυχημένο τουρνουά στην ίδια ιστορική πλατεία, μας δείχνει το δρόμο και για την φετινή διοργάνωση. Είμαστε έτοιμοι σαν Ομοσπονδία να διοργανώσουμε το «THESSALONIKI MASTERS» στην Αριστοτέλους ανοίγοντας τον χορό των φετινών τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο πήχης των απαιτήσεων είναι ανεβασμένος αλλά έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει τρεις γεμάτες μέρες με παιχνίδια υψηλού επιπέδου αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το συνδιοργανωτή Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και τους χορηγούς μας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν τη διοργάνωση».