BEACH SUMMER CUP BY AMSTEL RADLER στο Σχινιά

Τρίτος σταθμός για το Beach Summer Cup 2017, μια σειρά από τουρνουά με τη μορφή Κυπέλλου που διοργανώνονται από δύο Πρωταθλητές την Έφη Σφυρή και το Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Τα γήπεδα του Σχινιά στο Καράβι, φιλοξένησαν τον τρίτο σταθμό του Κυπέλλου, με πλήθος αθλητών να αγωνίζονται σε πολλά διαφορετικά αγωνιστικά ταμπλώ.

Το Beach Summer Cup by Amstel Radler είναι μία καινοτόμος διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος και φιλοδοξεί να διοργανωθεί σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο αγωνιστικό ταμπλώ, ξεκίνησε την Κυριακή στις 10:00 με ανδρικό και γυναικείο τουρνουά Silver και κορυφώθηκε το βράδυ με το πιο αγαπημένο τουρνουά όλων των αθλητών, το MOLTEN KING/QUEEN OF THE BEACH. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στον τελικό της Silver κατηγορίας γυναικών, η Νάντια Μαύρου με την Αργυρώ Θεολόγου νίκησαν με 2-0 (15-8, 15-5) τη Μαρία Γιαννακάκη και τη Δήμητρα Δούκα και κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικήτριες κέρδισαν δώρα από το ινστιτούτο ομορφιάς COCO Νail Ηouse Ψυχικού
Στον τελικό για τη Silver κατηγορία ανδρών, o Σταύρος Ντάλλας και ο Χρήστος Κωνσταντίνης νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11), το Νίκο Κωστακόπουλο και τον Παναγιώτη Κακαλέτρη και κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικητές κέρδισαν συμπλήρωμα διατροφής Kinisis Progen! .
Στον τελικό της Golden κατηγορίας γυναικών, με άρωμα Masters η Μαριέβη Ζούρου με τη Σοφία Κατσίκα νίκησαν στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ (16-14, 14-16, 12-10) τη Λίζα Τριανταφυλλίδη με τη Λητώ Δοκοπούλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας τους και δώρα από το COCO Νail Ηouse Ψυχικού .
Στον τελικό για τη Gold κατηγορία ανδρών, o Γιάννης Παπαδάκης με τον Έκτορα Οικονομόπουλο νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11), το Σπύρο Κουστουμπάρδη και τον Ηλίας Αντωνάτο (η ομάδα ήρθε ειδικά από την Κεφαλονιά) κατακτώντας το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικητές απόλαυσαν τις όμορφες πετσέτες φouta.
Στον τελικό της κατηγορίας μεικτού, ο Γιώργος Δεναξάς με τη Μαρία Θεοδωρακέα νίκησαν τη Λίζα Τριανταφυλλίδη και το Νικόλα Μανιάτη με 2-0 σετ (15-13,15-13) και κατέκτησαν το τουρνουά!
Οι νικητές εκτός από μετάλλια, διπλώματα και το συλλεκτικό μπλουζάκι της διοργάνωσης κέρδισαν και δώρα Crocs.

Τον τίτλο του MOLTEN King of the Βeach κέρδισε ο Χρήστος Παπανδρόπουλος μετά από συναρπαστικούς αγώνες που κράτησαν μέχρι τη δύση του ηλίου! Ο νικητής εκτός από το νέο συλλεκτικό μετάλλιο κέρδισε και μία μπάλα MOLTEN BV 5000! MOLTEN Queen of the Beach στην Golden κατηγορία αναδείχθηκε η Ηρώ Ντεστάκου. Η νικήτρια εκτός από το νέο μετάλλιο της σειράς κέρδισε και μία μπάλα MOLTEN BV 5000!

Η Έφη Σφυρή και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δήλωσαν:
Μιχάλης:
«Το για να θυμούνται οι ¨παλιοί¨ και να μαθαίνουν οι ¨νέοι¨ κολλάει γάντι στην 3η αγωνιστική του Beach Summer Cup by Amstel Radler που έγινε στο Καράβι στο Σχινιά. Με διοργανωτές (Εφη Σφυρή/Μιχάλη Τριανταφυλλίδη), συμμετέχοντες (Ρούλη Αγραπιδάκη), απονεμητές (Γιάννη Φάκα), θεατές (Παναγιώτη Γιαννάκη, Σπύρο Λιβαθηνό) τα λόγια είναι περιττά. Η γνώση της ιστορίας του Ελληνικού αθλητισμού και ο σεβασμός στους πρωταγωνιστές του είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν πολιτισμένες κοινωνίες και φυσικά τους ανθρώπους τους»
Έφη:
«Η Τρίτη διοργάνωση του Κυπέλλου συνεχίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα χώρο τόσο ξεχωριστό όσο το Καράβι στο Σχινιά.. Ξεχωριστός, γιατί στον ίδιο χώρο έγιναν οι πρώτες προσωπικές μου επιδόσεις στην άμμο και χαίρομαι που η επιστροφή μου σηματοδοτείται με την ίδια επιτυχία, αλλά από διαφορετική θέση, αυτή του διοργανωτή. Ο θεσμός του Beach Summer Cup by Amstel Radler αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους αθλητές του beach volley σε όλη την Ελλάδα. Δεδομένης της μεγάλης απήχησης στα τρία πρώτα τουρνουά, οργανωνόμαστε εντατικά για τη δημιουργία περισσοτέρων διοργανώσεων με ακόμη περισσότερες καινοτομίες και εκπλήξεις.»

Το BEACH SUMMER CUP BY AMSTEL RADLER υποστηρίχθηκε επίσης από την Μolten, τη Dole, την IRED, την COCO NAIL HOUSE, την KINISIS PROGEN και τη Φouta..