Oλοκληρώθηκε η 1η περίοδος για το τμήμα Beach Volley του Ολυμπιακού

Mε μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των διαγωνιζόμενων αθλητών ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του Τουρνουά που διοργανώνει το τμήμα Beach Volley του Ολυμπιακού στην Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά.

Το «Οlympiacos Beach Volley Tournament» διεξάγεται σε 3 περιόδους, ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (15-16/7), συνεχίζεται το επόμενο (22-23/7) με την 2η περίοδο και ολοκληρώνεται το διήμερο 29-30 Ιουλίου.

Νικητές του 1ου  μεικτού τουρνουά μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό αναδείχθηκαν οι Περλεπές- Καραγεώργη νικώντας 2-1 την ομάδα των Γερωνυμάκη - Ματούλα.

Η εκ των προπονητών του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού, Αρετή Τέζα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η 1η περίοδος πήγε πολύ καλά. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν άκρως ικανοποιητικός και πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες. Τη δεύτερη ημέρα βοήθησε αρκετά και ο καιρός. Λάβαμε πολύ θετικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες που έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.  Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια στις δυο επόμενες περιόδους για να κλείσει η φετινή σεζόν πετυχημένα. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας: UVEX, MOLTEN,  το κομμωτήριο JAG & GAJ για την υποστήριξή τους και τα δώρα που προσφέρουν στους συμμετέχοντες και την «All Travel Services» για το τελικό και μεγάλο δώρο της 2ήμερης διαμονής για 2 άτομα στην Αίγινα».

*Για τις δυο περιόδους που ακολουθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6977-716615. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€.

| Olympiacos Beach Volley Tournament |

Το πρόγραμμα

22-23 Ιουλίου

Σάββατο (22/7): Γυναικείου Silver

Κυριακή (23/7): Μεικτό Τουρνουά

29-30 Ιουλίου:

Σάββατο (29/7): King & Queen

Κυριακή (30/7): Mεικτό Τουρνουά

Πληροφορίες & Συμμετοχές 6977-716615

Συμμετοχή 10€

*Με αφορμή την διεξαγωγή του Τουρνούα πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Beach Volley στην Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά, υπό τις οδηγίες των προπονητών του τμήματος, Αρετή Τέζα και Γιάννη Μαμάη.

ΠΗΓΗ www.osfp.gr