Sandball Series 5 Νοεμβρίου BV Tournament


Στα πλαίσια της σειράς Sandball Series το Anima Beach Academy by Beligratis διοργανώνει το 2ο  τουρνουά beachvolley open σε τρεις κατηγορίες, γυναικών-ανδρών –μεικτό, αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις όμορφες εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.

Η βαθμολογία του κάθε συμμετέχοντα υπενθυμίζουμε πως είναι ατομική, συλλέγεται από οποιοδήποτε τουρνουά της σειράς λάβει μέρος και οποιαδήποτε κατηγορία με σκοπό την διεκδίκηση ενός από τα πολύ πλούσια δώρα που θα δοθούν στο τέλος όπως δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Alexandros Boutique Hotel που βρίσκεται 5χλμ έξω από το Ναύπλιο. 
Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων είναι ομίλων με δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. Το είδος της βαθμολογίας θα καθοριστεί από το επίπεδο των ομάδων που θα συμμετάσχουν (golden-silver-bronze).
Κοντά μας και σε αυτό το τουρνουά η εταιρία χειροποίητων γυναικείων αξεσουάρ Mamou.gr, το café-restaurant Italus, το απόλυτο crossfit box των νοτίων προαστίων South Factory, το κομμωτήριο Nicol και η εταιρία γυναικείων και ανδρικών μαγιώ και ένδυσης EPG, που θα δώσουν πολλά δώρα στις νικήτριες ομάδες.
Ο καιρός ναι μεν έχει αρχίσει να αλλάζει αλλά τίποτα δεν μας αποτρέπει από το να απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα το beachvolley!
Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες.. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.