Ο Φ.Ο. Βριλησσίων επιστρέφει

Ο Φ.Ο. Βριλησσίων κάνει ξανά την εμφάνισή του στα "σαλόνια" του βόλεϊ μετά από ένα χρόνο.

Τη σεζόν 2014-2015 η τότε διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην Α1 καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα. Έτσι το καλοκαίρι του 2014 αποσύρθηκε. Όπως ήταν φυσικό την περίμενε η Α2 κι έτσι εν έτη 2015 η ομάδα με νέο ΔΣ επιστρέφει ξανά με στόχο να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι εξαιρετικό αλλά κυρίως να απολαύσει το βόλεϊ και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στους φιλάθλους της.

Για ακόμα μια σεζόν την ομάδα θα φιλοξενήσει το κλειστό του δήμου Βριλησσίων.

Προπονητής είναι ο Στέλιος Ατσιδαύτης που μαζί με 4 ακόμα παίκτριες ήρθαν από τα Βριλήσσια από τις οποίες οι Μαβιλίδη και Γκότζη είχαν αγωνιστεί στα Βριλήσσια τη σεζόν 2013-2014 όταν ήταν ακόμα στην Α1.

Στην ομάδα ήρθε η Έρωτα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, η Μικρουδάκη από τον Παπάγο, η Κωνσταντέλλου από τις Αμαζόνες Ν.Ερυθραίας, από την Κομοτηνή η Κωτσιάκη με την Βασιλακοπούλου, από τον Ηλυσιακό η Παπαστεργίου, από τα Μελίσσια η Γκότση, Τσαρακλή, Γκότζη, Μαβιλίδη, Μπουζουνιεράκη από το Χαλάνδρι, η Παπουτσάκη από τους Ίωνες και από τις ακαδημίες των Βριλησσίων Κάβουρα και Στάθη ήρθαν να συμπληρώσουν την ομάδα.

Τα κορίτσια των Βριλησσίων φαίνονται πολύ αισιόδοξα και γεμάτα κέφι όπως θα δείτε στο αποκλειστικό φωτογραφικό αφιέρωμα που σας παρουσιάζει σήμερα το Greekvolley, και σας περιμένουν στο γήπεδο να τις ενισχύσετε από τις κερκίδες στη νέα τους περιπέτεια.  

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ