Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνικός, Παλλήνη, ΟΦΗ, Ροδίων στη μάχη για την Volleyleague (PHOTOS)

Ξεκινάνε αυτή την Παρασκευή τα μπαράζ ανόδου στην Volleyleague για τον Α Όμιλο στο Ζηρίνειο στάδιο Κηφισιάς.

Στον Α Όμιλο θα κοντραριστούν για τις 2 θέσεις που θα οδηγήσουν στα δεύτερα μπαράζ ο Eθνικός Πειραιά και ο ΟΦΗ που έρχονται από τον 1ο υποόμιλο και η Παλλήνη με τη Ροδίων Άθληση που έρχονται από τον 2ο.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 21/4/2017

17.00 Εθνικός Πειραιώς - Ροδίων Άθλησις

19.00 ΑΟ Παλλήνη - ΟΦΗ

Σαββάτο 22/4/2017

16.00 ΑΟ Παλλήνη - Εθνικός Πειραιώς

18.00 ΟΦΗ - Ροδίων Άθλησις

Κυριακή 23/4/2017

13.00 Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Παλλήνη

15.00 Εθνικός Πειραιώς - ΟΦΗ

Tο φαβορί του ομίλου είναι ο αήττητος Εθνικός Πειραιώς που έχει γνωστά ονόματα στη σύνθεσή του με επικεφαλή τον διεθνή Γιάννη Μαντέκα και προπονητή τον μέχρι πρότινως αθλητή του και πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Σάκη Ψάρρα. (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

Για τον Εθνικό και τους στόχους του μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Ψάρρας:

«Φτάσαμε αισίως στη διαδικασία των πλέι οφ. Τώρα αρχίζει η δεύτερη και πιο ουσιαστική φάση του πρωταθλήματος. Όλη τη σεζόν προετοιμαζόμασταν στην ουσία για αυτά τα παιχνίδια. Το ότι σε όλο το πρωτάθλημα ήμασταν αήττητοι χάνοντας μόνο ένα σετ, δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Είναι μια τριήμερη διαδικασία , αρκετά επίπονη. Η ομάδα μου είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Στόχος ξεκάθαρος είναι η άνοδος στην volley league και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Οι τρεις αντίπαλοι είναι δυνατοί και αξιόλογοι και αυτό το δείχνει η πορεία τους μέχρις εδώ. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και να έρθει ο κόσμος του βόλεϊ να τους παρακολουθήσει.»

Η Παλλήνη είναι η πρώτη ομάδα του 1ου υπο-ομίλου στον Α όμιλο με 15 νίκες 1 ήττα συγκέντρωσε 43 βαθμούς και διεκδικεί για ακόμα μια σεζόν την άνοδο καθώς είχε και πέρσι πάρει μέρος στα μπαράζ (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

Ο Χρήστος Κουλοχέρης μας είπε για την ομάδα του:

«Έχει φάνει από τον πρώτο γύρο ότι ομάδα έχει δουλέψει Πόλυ σε πολλά κομμάτια μέσα στο γήπεδο, φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματα με μια σταθερή ανοδική πορεία έως το τέλος του δεύτερου γύρου. Έχουμε ένα πόλυ καλό σύνολο που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται και γίνεται καλύτερο. Ναι, πίστευα πως θα ήμαστε και φέτος στα μπαράζ, η ομάδα έχει δείξει ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο παιχτών αυτές τις χρονιές που διανύω στον σύλλογο και με πολύ καλές προσθήκες. Χρόνο με τον χρόνο αργά και σταθερά παίζει κάθε χρόνο όλο και καλύτερα. Από την πρώτη μέρα κιόλας μας τέθηκε από την διοίκηση το θέμα στόχου, ότι στόχος φέτος είναι η άνοδος».

Ο ΟΦΗ συγκέντρωσε 35 βαθμούς με 12 νίκες και 4 ήττες και πήρε τη δεύτερη θέση και εμφανίστηκε ενισχυμένος με παίκτες από την Volleyleague όπως ο  Χατζηηλιάδης, ο Δημητρούδης, ο Ίλιτς, ο Κυριακίδης και ο Καπίρης (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς μας είπε για τον ΟΦΗ:

«Η ομάδα μου κατάφερε να μπει στα μπαράζ, τα οποία είχαμε βάλει και πρωταρχικό στόχο στην αρχή της σεζόν. Η πορεία μας ήταν αξιόλογη. Από τις ομάδες , γνωρίζω μόνο την Παλλήνη με την οποία είχαμε παίξει αντίπαλοι καθώς ήταν στον ίδιο όμιλο με εμάς. Μπροστά μας έχουμε τρεις δύσκολους αγώνες οι οποίοι διεξάγονται Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή με την Παλλήνη, Ροδίων και Εθνικό αντίστοιχα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Τέλος η Ροδίων Άθλησις είναι αυτή που συμπληρώνει την 4άδα. Η ομάδα της Ρόδου διεκδικεί για ακόμα μια σεζόν την άνοδο (είχε περάσει και στα περσινά μπαράζ στη Χαλκίδα). Στο φετινό ρόστερ αγωνίζονται παίκτες με πείρα από την Α1 όπως ο Νίκος Αρβανίτης που έχει αγωνιστεί με το Φοίνικα και ο Πασχάλης Ποτολίδης που ήρθε από την Ορεστιάδα (ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

Ο Νικόλας Αρβανίτης μας είπε για την ομάδα του:

"Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει σαν στόχο την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τριάδα έτσι ώστε του χρόνου να δώσει το παρών στην νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί, την pre league

Αυτός ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω καθότι η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση δίνοντας μας το δικαίωμα να αγωνιστεί για δεύτερη χρόνια σε μπαράζ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία

Όσον αφορά στην ερώτηση αν το περιμέναμε να είμαστε στα μπαράζ, νομίζω πως η συνολική μας εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δικαιώνει και ανταμείβει τις προσπάθειές μας και δίκαια μας συγκαταλέγει στις 4 καλύτερες ομάδες των δυο υπο-ομίλων της κατηγορίας μας

Αν δεν είχαμε κάνει κάποια αγωνιστικά λάθη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές θα είχαμε πετύχει την είσοδο στα μπαράζ νωρίτερα και με λιγότερο "άγχος"

Γνωρίζοντας τον Εθνικό ο οποίος δίκαια κρατάει την πρώτη θέση αήττητος στον όμιλο μας και κότα προσωπική μου άποψη θα είναι η μια απο τις δύο ομάδες που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες ομάδες του χρόνου στην Α1. Τον ΟΦΗ και την Παλλήνη την γνωρίζουμε μόνο απο βίντεο. Είναι και οι δυο καλές ομάδες και θα είναι αμφίρροπες όλες οι αναμετρήσεις μεταξύ μας.

Για μας οι τρεις αυτοί αγώνες είναι τρεις προκλήσεις και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε έναν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στα φετινά μπαράζ.|

Με την ολοκλήρωση των αγώνων την Κυριακή οι δύο πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν ενάντια στους δύο πρώτους του Β Ομίλου που θα διεξαχθεί τις ίδιες μέρες στα Ιωάννινα (Νέστωρ, Πήγασος Πολίχνης, Ολυμπιάδα, Νίκη Αιγινίου) στα δεύτερα μπαράζ που θα διεξαχθούν 28, 29 και 30 Απριλίου.

 {gallery}/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/AOMILOS{/gallery}

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.