Ο Θοδωρής Παπαθωμόπουλος μιλάει για τη Φθία και τη Λαμία

O Θοδωρής Παπαθωμόπουλος κάνει έναν απολογισμό για την Φθία Λαμίας της φετινής σεζόν αλλά και για τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας, καθώς εκτός από παίκτης του Ανδρικού τμήματος της Φθίας είναι και προπονητής στις υποδομές της Φθίας και στο Γυναικείο.

Επίσης μας δίνει την πρότασή του για τη λειτουργεία των Ενώσεων και της Α2 που είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.
ΦΘΙΑ 2 πτώσεις σε άντρες και γυναίκες...

"Kακή χρόνια για μας στα μεγάλα τμήματα.


ΑΝΤΡΕΣ

Καταρχήν είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ Β και Α2 εθνικής. Με αυτό το δεδομένο κάναμε κάποιες κινήσεις για να αναβαθμίσουμε το ρόστερ. Η ομάδα για να έμενε κατηγορία έπρεπε να κάνει πολύ προπόνηση για να ανεβάσουν οι προσθήκες αλλά και οι πιο μικροί σε ηλικία παίκτες επίπεδο και με την εμπειρία των μεγαλυτέρων να σωθεί. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα σε κρίσιμα παιχνίδια να πηγαίνουμε χωρίς 6-7 παίκτες. Δίκαια λοιπόν πέφτουμε.

thia-ginekes

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού στην ουσία πέσαμε χωρίς λογο. Κακές εμφανίσεις,μη προσέλευση από πολλές σε πολλά παιχνίδια και ατυχίες, τραυματίστηκαν οι 2 από τις 4 ακραίες και μάλιστα βασικές στον τελευταίο μήνα όπου παίζαμε την παραμονή. Αρκετά διδακτική χρονιά που μας δείνει μάθημα για το μέλλον.  Το ρόστερ πάντως είναι δυνατό και θα ενισχυθεί και άλλο και δεν αξίζει να βρίσκεται τοπικό. Νομίζω ότι θα γυρίσουμε γρήγορα στη Β εθνική. Πάντως οι πτώσεις ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν καλό στην ομάδα αφού ξεκίνησε σχεδιασμός για τη νέα χρόνια με πολλές αλλαγές σε οργάνωση αλλά και ρόστερ .

fthiamen

Φθία

Θα έχει ως στόχο την επόμενη 5ετια να έχει άντρες και γυναίκες στην Α2...και αυτό θα γίνει κυρίως στηριζόμενοι σε δικά μας παιδιά. Μη  ξεχνάμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια η Φθία είναι η κυρία πηγή ταλέντων στην περιοχή αφού παίζουν σε διάφορες κατηγορίες σε όλη την {module OMRON IN}Ελλάδα τουλάχιστον 10 αθλητές της.

ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Κακός προγραμματισμός στην αρχή της χρονιάς έφερε πολλά προβλήματα και αλλαγή παικτών και προπονητή. Στην ομάδα παίζει και ένα δικό μας παιδί ο Θ.Τσαδήμας που του εύχομαι πάντα επιτυχίες και καθιέρωση. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στους προπονητές Κατσιγιάννη, Αναγνωστόπουλο στην προσπάθεια της ομάδας τους για παραμονή πολύ σημαντικό για το βόλεϊ στην περιοχή να μείνει η ομάδα κατηγορία."

ΕΝΩΣΕΙΣ - Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πολλά προβλήματα σε όλες τις ενώσεις της χώρας στον τρόπο λειτουργίας των πρωταθλημάτων. Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Η Α2 να γίνει μια κατηγορία από 12 ομάδες για να ανέβει το επίπεδο Β εθνική 3 όμιλοι και οι άλλες τοπικό. Κάνουμε πρωταθλήματα αλλά και διορισμούς ομοσπονδιακών τεχνικών χωρίς αντικείμενο μόνο και μόνο για να μην γκρινιάζουν οι ομάδες ή για να βρίσκουν ώρες στα γήπεδα. Καλύτερα 100 ομάδες που παράγουν έργο παρά 500 χωρίς λόγο ύπαρξης. Πρέπει επιτέλους τα σωματία φαντάσματα (πχ μόνο γυναικείο χωρίς υποδομές) να καλέσουν και να δοθούν κίνητρα στα σωματία που έχουν παιδιά. Επίσης θα μπορούσε να μπει πλαφόν 3 νέων παικτών\ριων στη Β εθνική υποχρεωτικά στην εξάδα για να πάρουν ευκαιρίες περισσότερες και τα νέα παιδιά και να βγουν αθλητές\ριες.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΦΘΙΑ

Πολύ ωραία στιγμή για το σύλλογο να αναγνωρίζει και να Τιμά την προσφορά αθλητών που έχουν δώσει τόσα για την ομάδα.Τιμή και δικιά μου που έπαιξα πλάι τους."

fthia-vravia